Nyheder

Her kan du læse om alt hvad der rører sig inden for miljømærkning. Det kan være nye forslag til kriterier, kampagnesamarbejder, produktnyheder og en oversigt over de nyeste test af miljømærkede varer. Tilmeld dig evt. vores elektroniske nyhedsbrev, der udkommer en gang i kvartalet.

Er du fra pressen. Se pressekontakt.

Kontormøbler
mandag 26-09-2016

EU-Blomsten har udvidet kriterierne for møbler

I august 2016 offentliggjorde EU-Kommissionen nye, udvidede kriterier for møbler. De nye kriterier åbner mulighed for at certificere flere typer af møbler med EU-Blomsten. Hvor det tidligere kun har været muligt at certificere træmøbler, kan producenter nu også få fx kontormøbler og møbler til hjemmet mærket med EU-Blomsten.

Læs mere
Bonava
mandag 26-09-2016

Bonava bygger videre på svanemærket succes

Med 1.400 ansatte og en omsætning på mere end 10 milliarder kr. er Bonava en af de førende nordeuropæiske virksomheder inden for byggebranchen. I 2015 blev deres første svanemærkede boligbyggeri kåret som verdens bedste, og nu er flere end 230 svanemærkede nye boliger på vej.

Læs mere
Kontrolrapport
fredag 23-09-2016

Kontrolrapport 2015

I 2015 kontrollerede Miljømærkning Danmark 45 % af alle danske virksomheder med miljømærkelicens. Kontrollen skal sikre, at miljømærkede produkter og serviceydelser lever op til de fastsatte krav, og at Svanemærket og EU-Blomsten bliver brugt korrekt i markedsføringen.

Læs mere
Kontrolbesøg
tirsdag 20-09-2016

Kontrolbesøg skaber tryghed

Ordet ”kontrolbesøg” kan lyde meget formelt og politiagtigt, men det er en helt naturlig del af at få licens til Svanemærket eller EU-Blomsten. Forbrugere og professionelle indkøbere skal nemlig kunne stole på, at et miljømærket produkt lever op til de fastsatte krav.

Læs mere