Nyhedsarkiv

Kvadrat
onsdag 07-12-2016

Hos Kvadrat går EU-Blomsten og cirkulær økonomi
hånd i hånd

Et nyt Advisory Board, der består af 12 erhvervsledere, skal rådgive regeringen om cirkulær økonomi og dermed øge virksomhedernes indtjeningsmuligheder, minimere miljøpåvirkningen og fremme en bedre anvendelse af ressourcerne. Et af medlemmerne er Anders Byriel, der er CEO i tekstilvirksomheden Kvadrat, som bl.a. bruger EU-Blomsten til at tilpasse sig et mere cirkulært marked.

Læs mere
babytextiler
onsdag 07-12-2016

Snart kan man svanemærke babyprodukter med tekstil

Nu bliver det snart muligt at svanemærke fx barnevogne, pusleunderlag, autostole og babylifte. Til glæde for danske småbørnsforældre; næsten 6 ud af 10 vil nemlig være mere interesseret i at købe en barnevogn, hvis den er svanemærket. Nordisk Miljømærkning har netop sendt forslag til kriterier for babyprodukter med tekstil i høring.

Læs mere
cirkulær økonomi
onsdag 07-12-2016

Svanen og EU-Blomsten fremmer cirkulær økonomi

Mange virksomheder vil gerne producere produkter, der kan bidrage til den cirkulære økonomi. Tilsvarende vil mange indkøbere gerne være med til at fremme cirkulær økonomi gennem deres valg af produkter. Og det behøver ikke at være svært – Svanemærket og EU-Blomsten er nemlig oplagte redskaber til at fremme cirkulær økonomi.

Læs mere
Netværk for Miljømærket indkøb
mandag 28-11-2016

Virksomheder køber flere miljømærkede produkter

Netværk for Miljømærket indkøb fortsætter med at øge den samlede andel af miljømærkede indkøb til driften. Nye tal viser, at næsten halvdelen af de produkter og serviceydelser, som de 14 store virksomheder i 2015 indkøbte til driften, var miljømærkede.

Læs mere