Årets grønne indkøber

Se de tidligere års vindere af "Årets grønne indkøber"

Årets grønne indkøber 2015

Årets grønne indkøberI 2015 blev If Skadeforsikring kåret som "Årets grønne indkøber"

Miljø- og Indkøbsansvarlig Bo Petersen fortæller: ”If er en førende virksomhed på det nordiske marked. Vi er samlet set over 6.000 ansatte, der servicerer over 3 millioner kunder, så vi kan gøre en forskel ved at efterspørge miljømærkede produkter og lægge et vist pres på producenterne. Og det gør vi. Som medlem i Netværk for Miljømærket Indkøb forsøger vi at skubbe samfundet i en mere bæredygtig retning. Derfor er vi selvfølgelig glade for at modtage den anerkendelse, der ligger i kåringen som årets grønne indkøber.” 

Læs hele artiklen om If Skadeforsikring her.


Årets grønne indkøber 2014

Årets grønne indkøberI 2014 blev Rambøll kåret som "Årets grønne indkøber"

Indkøber Helene Byskov Christensen fortæller "Vi har visioner om at bruge netværket internationalt i det omfang, vi kan. Vi arbejder på at få større gennemsigtighed i alle vores markeder, og der er helt sikkert interesse for at købe miljøvenligt rundt omkring i vores organisation. Det er en kæmpe fordel, at Miljømærkning Danmark har et stærkt fællesskab med vores nordiske broderlande, og det kommer vi helt sikkert til at trække på i de kommende år, tilføjer hun".

Læs hele artiklen omkring Rambøll her.


Årets grønne indkøber 2013

Årets grønne indkøber

Nykredit blev i 2013 kåret som "Årets grønne indkøber"

Områdedirektør i HR Service og Koncernindkøb Lars Peter Wilken kommenterer "I Nykredit melder vi klart ud til vores leverandører, at hvis to leverandører står lige, sammenlignet på de merkantile parametre, som eksempelvis økonomi og kvalitet, så vil virksomheder, der har et certificeret miljømærke have en klar fordel. Samtaler med leverandørerne er en væsentlig del af vores arbejde med miljømærkede indkøb og understøtter vores ambition om, at en stadig større del af vores indkøb bliver miljømærket".

Læs hele artiklen om Nykredit her.