• Svanemærkede tekstiler

  Svanemærkede produkter af tekstil, skind og læder – bl.a. tøj, arbejdsbeklædning og boligtekstiler – er blandt de miljømæssigt bedste på markedet. De lever op til skrappe, absolutte krav, der bygger på en livscyklusvurdering og et helhedsperspektiv.
  Læs mere

 • Svanemærkede hoteller

  Svanemærkede hoteller og andre overnatningssteder er blandt de miljømæssigt bedste på markedet. De lever op til skrappe, absolutte krav, der bygger på en livscyklusvurdering og et helhedsperspektiv.
  Læs mere

 • Svanemærkede spise- og konferencesteder

  Svanemærkede spisesteder er blandt de miljømæssigt bedste på markedet. De lever op til skrappe, absolutte krav, der bygger på en livscyklusvurdering og et helhedsperspektiv.
  Læs mere

 • Få Svanemærket på jeres møbler

  Hvilke krav skal svanemærkede møbler og inventar leve op til – og hvordan kan I få certificeret netop jeres møbler? Find spændende cases og læs om fordelene ved certificerede møbler og inventar i forhold til bl.a. cirkulær økonomi og FN’s verdensmål.
  Læs her

 • Byg med Svanemærket

  Overvejer I at få certificeret jeres næste byggeri eller renovering med Svanemærket? Læs spændende cases og gode råd – og få mere viden om svanemærket byggeri.
  Læs mere

 • Overvejer du et miljømærke?

  Læs hvordan du søger om Svanemærket eller EU-Blomsten, find de kriterier, som passer til dit produkt, og se, hvad det koster at blive certificeret.
  Få mere at vide

 • Klar til cirkulær økonomi?

  Vil du gerne producere produkter, der kan indgå i den cirkulære økonomi? Så kan Svanemærket eller EU-Blomsten være et godt værktøj at arbejde med. Læs, hvordan mærkerne er med til at fremme cirkulær økonomi.
  Læs mere

 • Få succes med grønne indkøb

  Hent inspiration i vores cases om, hvordan kommuner og private virksomheder arbejder med miljømærkerne i indkøb og udbud – og se hvad de får ud af det.
  Læs mere

NyhederSe alle nyheder

Se alle nyheder

Søg blandt mere end 29.000 produkter med Svanemærket og EU-Blomsten

Se de mest populære sider

Se de mest populære sider

Svanemærket og EU-Blomsten vurderer hele produktets livscyklus og de miljøproblemer der opstår undervejs - til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.