• Få en mere bæredygtig livsstil

  En rigere og renere natur. Ansvarlig brug af jordens ressourcer. Bedre kemi i hverdagen. Og et bedre klima. Alt sammen noget, du kan bidrage til.
  Få inspiration

 • Vil du bidrage til FNs verdensmål?

  Vil du gerne fremstille eller købe produkter, der er med til at sikre en bæredygtig fremtid? Læs hvordan miljømærkerne bidrager til verdensmålene.
  Læs mere

 • Overvejer du et miljømærke?

  Læs hvordan du søger om Svanemærket eller EU-Blomsten, find de kriterier, som passer til dit produkt, og se, hvad det koster at blive certificeret.
  Få mere at vide

 • Klar til cirkulær økonomi?

  Vil du gerne producere produkter, der kan indgå i den cirkulære økonomi? Så kan Svanemærket eller EU-Blomsten være et godt værktøj at arbejde med. Læs, hvordan mærkerne er med til at fremme cirkulær økonomi.
  Læs mere

 • Få succes med grønne indkøb

  Hent inspiration i vores cases om, hvordan kommuner og private virksomheder arbejder med miljømærkerne i indkøb og udbud – og se hvad de får ud af det.
  Læs mere

 • Svanemærket og EU-Blomsten

  Hvilke krav skal miljømærkede produkter leve op til? Hvilke produkttyper finder du miljømærkerne på? Og hvorfor er det en god idé at se efter dem?
  Læs mere

NyhederSe alle nyheder

Se alle nyheder

Søg blandt mere end 21.000 produkter med Svanemærket og EU-Blomsten

Se de mest populære sider

Se de mest populære sider

Svanemærket og EU-Blomsten vurderer hele produktets livscyklus og de miljøproblemer der opstår undervejs - til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.