• Få en mere bæredygtig livsstil

  En rigere og renere natur. Ansvarlig brug af jordens ressourcer. Bedre kemi i hverdagen. Og et bedre klima. Alt sammen noget, du kan bidrage til.
  Få inspiration

 • Vil du bidrage til FNs verdensmål?

  Vil du gerne fremstille eller købe produkter, der er med til at sikre en bæredygtig fremtid? Læs hvordan miljømærkerne bidrager til verdensmålene.
  Læs mere

 • Overvejer du et miljømærke?

  Læs hvordan du søger om Svanemærket eller EU-Blomsten, find de kriterier, som passer til dit produkt, og se, hvad det koster at blive certificeret.
  Få mere at vide

 • Få succes med grønne indkøb

  Hent inspiration i vores cases om, hvordan kommuner og private virksomheder arbejder med miljømærkerne i indkøb og udbud – og se hvad de får ud af det.
  Læs mere

 • Få indsigt i nordisk forbrugeradfærd

  Hvad tænker nordiske forbrugere om bæredygtighed og miljø – og hvad gør de? Er der et ”Green Gap” - og hvad er løsningen? Bliv klogere på det og meget mere i The Report.
  Læs rapporten

 • Quiz: Hvor godt kender du Svanemærket?

  Deltag i vores forårsquiz, og vind lækre svanemærkede præmier til en mere bæredygtig livsstil. Konkurrencen slutter den 26. maj.
  Deltag her

NyhederSe alle nyheder

Se alle nyheder

Søg blandt de over 18.500 svane- og blomstmærkede produkter

Se de mest populære sider

Se de mest populære sider

Svanemærket og EU-Blomsten vurderer hele produktets livscyklus og de miljøproblemer der opstår undervejs - til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.