ONLINE-DEBAT: Hvordan kan certificeringer bidrage til en mere bæredygtig byggebranche?

Kunne du tænke dig at høre om styrkerne og udbyttet ved certificeringsordninger – og om hvordan certificeringsordninger ruster jer til fremtidens krav? Så deltag i denne online-paneldebat den 29. oktober, hvor repræsentanter fra byggeriet fortæller om deres praktiske erfaringer med certificeret byggeri, og hvordan de bruger certificeringerne til at dokumentere deres indsats.

Building Green deba

Byggeriet er en af de brancher i verden med størst energiforbrug og miljømæssigt aftryk – og står over for et historisk paradigmeskift med udsigt til flere krav i forhold til mindre miljøbelastning og øget bæredygtighed. I denne paneldebat bliver der stillet skarpt på styrkerne og udbyttet ved certificeringsordninger, og hvordan certificeringsordninger ruster jer til fremtidens krav.

I paneldebatten medvirker to af tidens mest populære certificeringsordninger inden for byggeri i Danmark: Svanemærket og DGNB. Samtidig vil repræsentanter fra byggeriet fortælle om deres praktiske erfaringer med certificeret byggeri – herunder hvilken betydning det har haft for deres processer og tænkemåde, og hvordan de bruger certificeringerne til at dokumentere deres indsats for et mere bæredygtigt byggeri. 

Du vil undervejs kunne stille spørgsmål til panelet. Og ønsker du at læse mere om svanemærket byggeri inden debatten, er du velkommen til at besøge vores temaside om svanemærket byggeri.

Panelet består af:

Martin Fabiansen, direktør, Miljømærkning Danmark/Svanemærket
Mette Qvist, CEO, Green Building Council Denmark/ DGNB
Niels Christian Nielsen, kreativ direktør og partner, Arkitektfirma Hune & Elkjær
Jesper F. Hoffmann, salgsdirektør, Scandi Byg
Peter Olsson, adm. direktør, AP Ejendomme
Moderator: Niels Krause-Kjær, journalist og vært på ”Deadline” på DR2

----------------------------

Praktisk information:

Dato: Torsdag d. 29. okt. 2020 kl. 12.00-12.50

Sted: Main stage (online)

Tilmelding: Tilmelding til online-streaming her