Hør om svanemærkede kantiner på Hørkrams efterårsmesse

Den 3. og 4. oktober deltager Miljømærkning Danmark på Hørkrams store efterårsmesse ”Fødevare fagmesse” i Bella Centeret.

Hør om svanemærkede kantiner på Hørkrams efterårsmesse

Hørkram Foodservice A/S, som er en af de største cateringgrossister i Danmark, holder i år ”Fødevare Fagmesse” i Bella Centeret den 3. og 4. oktober. Mere end 200 leverandører har allerede tilmeldt sig messen.

På messen har du mulighed for at deltage i speeddating med eksperter, som stiller skarpt på økologi og bæredygtighed. Med disse speeddates har du en unik mulighed for at få et hurtigt overblik over vigtige emner på den økologiske og bæredygtige scene anno 2018. Der er plads til otte deltagere på hver speeddate, som tager ca. 20 minutter. Læs mere om messen og tilmelding på Hørkrams hjemmeside. 
Du kan begge dage møde Miljømærkning Danmark, der deltager med følgende to oplæg om bæredygtighed i køkkenet:

Vil du arbejde med både økologi og dokumenteret bæredygtighed i dit køkken?

Har I også arbejdet med de økologiske spisemærker i en længere periode, men ønsker nu at gøre endnu mere for miljøet? Du kender sikkert Nordens officielle miljømærke, Svanemærket, men vidste du, at køkkener kan blive svanemærkede og dermed dokumenteret bæredygtige?

Svanemærket kræver som minimum, hvad der svarer til det økologiske spisemærke i bronze, men en højere økologiandel er kun en fordel – det giver nemlig vigtige ekstrapoint. Derudover kræver Svanemærket blandt andet, at I arbejder med kildesortering af affald, vegetariske retter og miljømærkede rengøringsmidler. 

Kom og hør, hvad der kræves af et svanemærket køkken – og bliv klogere på, hvordan det også kan blive en gevinst for dit køkken.

Arrangør: Miljømærkning Danmark

Tidspunkt: Onsdag den 3. oktober kl. 12.00 og torsdag den 4. oktober kl. 14.00. 

Planlægger du at arbejde med bæredygtighed i dit køkken, men er i tvivl om, hvordan du skal komme i gang?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er denne speeddate lige noget for dig!

Her stiller vi skarpt på Danmarks officielle miljømærke, Svanemærket, som du sikkert kender fra rengøringsmidler med mere. Men vidste du, at dit køkken også kan blive svanemærket?

Svanemærket og regelsættet bag er en unik mulighed for officielt at dokumentere og profilere jeres indsats for bæredygtighed og miljø.

Arrangør: Miljømærkning Danmark

Tidspunkt: Onsdag den 3. oktober kl. 14.00 og torsdag den 4.oktober kl. 11.00.

Hvis du på forhånd ønsker at aftale tid til en snak med Miljømærkning Danmark, er du velkommen til at kontakte Ingrid Elmedal, som er konsulent i Miljømærkning Danmark, på 22 98 60 16 / ie@ecolabel.dk.

Cases om svanemærkede kantiner

”Svanemærkede kantiner udleder færre drivhusgasser og sparer areal til landbrugsproduktion”

”Gladsaxe Kommune: Tidsfrist og tæt parløb gav Svanemærket”