Workshop om indkøbsaftaler kontormøbler og miljømærker

Leverandører og producenter af kontormøbler til det offentlige inviteres til workshop om, hvordan vi får flere miljømærkede kontormøbler på kommende offentlige indkøbsaftaler. Workshoppen arrangeres af Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb (POGI) og Københavns Kommune i samarbejde med Træ- og Møbelindustrien (TMI), SKI og Miljømærkning Danmark

Workshoppen afholdes den mandag den 1. oktober 2018 kl. 11.45–16.00 

Registrering og sandwich fra 11.45 -12.30

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18 2300 København S - mødelokale Salen

Formålet med workshoppen er at drøfte, hvad der bedst fremmer bæredygtige og miljømærkede kontormøbler samt hvordan Københavns Kommune og Miljømærkning Danmark bedst understøtter processen. 

Du vil sammen med andre leverandører og offentlige indkøbere få muligheden for at debattere og give input til, hvordan det offentlige bedst sikrer flere miljømærkede kontormøbler på kommende offentlige indkøbsaftaler. Drøftelserne finder sted i grupper og under følgende tre temaer: 

  • Hvad skal der til for at fremme flere miljømærkede produkter på aftaler inden for kontormøbler? 
  • Hvilke udbudsbetingelser fremmer bedst miljømærkede kontormøbler?
  • Hvilke andre krav eller kriterier i udbud fremmer miljødagsordenen og den cirkulære tanke?

Resultatet af dagen bliver en samling af ideer og forslag, som Københavns Kommune, POGI og Miljømærkning Danmark tager med i det videre arbejde med udbud af offentlige kontormøbelaftaler med flere miljømærkede kontormøbler.

Workshoppen vil blive åbnet af formanden for Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb, indkøbschef Adam Hey, Frederiksberg Kommune. Derefter følger flere korte oplæg, der hver især sætterne rammerne for det efterfølgende gruppearbejde. 

Download programmet her

Dagen vil blive faciliteret af Jette Ebbekær Thomsen fra groconsult, som er ekspert i miljø og bæredygtighed, og har stor erfaring med at facilitere workshops. 

Tilmelding senest torsdag den 27. september 2018. Du tilmelder dig her.

I er velkomne til at deltage flere fra samme virksomhed samt til at videresende invitationen til jeres underleverandører eller andre, som kunne være interesserede i at deltage. 

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser som fordeles efter først-til-mølle. Vi forbeholder os dog ret til at sikre, at alle virksomheder, som ønsker at deltage, får mulighed for at deltage med mindst én medarbejder.