Webinar: Nye skærpede krav til svanemærkede hoteller

Hør, hvordan I kan dokumentere jeres indsats for mere miljømæssigt bæredygtige overnatninger og hoteldrift via Nordens officielle miljømærke.

Københavns Kommune vil have flere miljømærkede hoteller
Kom til webinar: Torsdag den 9. juni 2022 kl. 10.00-11.30

Vil I også gerne bidrage til den grønne omstilling? Ønsker I at blive certificeret med et officielt miljømærke, der er kendt af 9 ud af 10 forbrugere i Norden – og som I både kan bruge til at styre processen og som dokumentation for jeres miljøindsats? Er I tvivl om, hvordan I kommer i gang?

Så deltag i Miljømærkning Danmarks webinar den 9. juni 2022, hvor I kan høre om de nye kriterier for svanemærkede hoteller og andre overnatningssteder, og om fordelene ved en certificering med Svanemærket.

Svanemærkede hoteller skal opfylde omfattende krav for at reducere deres miljø- og klimabelastning, og med de skærpede krav hæves ambitionsniveauet yderligere. I de nye krav er der især fokus på at reducere klimabelastningen, og på webinaret kan I høre mere om dette samt om alle de væsentligste krav i de nye kriterier.

Du kan læse mere om de nye kriterier i denne pressemeddelelse

Tilmelding senest torsdag den 9. juni 2022 kl. 09.00.

Målgruppe

Målgruppen er bl.a. hoteldirektører, indehavere, områdechefer og CSR-ansvarlige for hoteller eller konferencesteder med overnatning. Webinaret er også relevant for rådgivere og brancheforeninger.

Webinarprogram

  • Hvad er Svanemærket – og hvordan er Svanemærket med til at drive en mere miljømæssig bæredygtig udvikling?
  • Præsentation af de nye kriterier
  • Ansøgningsproces og digitalisering
  • Hvorfor Svanemærket?
  • Spørgsmål

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål og drøfte de enkelte krav med repræsentanter fra Miljømærkning Danmark under webinaret.

Tid og sted

Torsdag den 9. juni 2022 kl. 10.00-11.30. Webinaret afholdes via Teams, og du vil modtage et link til arrangementet forud for webinaret.

Se de nye kriterier

De nye kriterier kan ses her.

Tilmelding