Når mærkningsordninger bidrager til verdensmålene - Mød Miljømærkning Danmark til åbent Hus i groconsult

Kom og oplev sanselig klimaformidling og et satirisk iscenesat debatoplæg Klimakyssets Nina Bendixen holder oplæg om klimaforandringernes påvirkning af vejret, og hvordan vi som forbrugere nemt kan gøre en forskel for klimaet.

Når mærkningsordninger bidrager til verdensmålene - Mød Miljømærkning Danmark til åbent Hus i groconsult

Klimakyssets Line Østergård stiller, sammen med Teaterkorpsets instruktør Mette Ovesen og skuespiller Flemming Bang, skarpt på klimakrisen, og behandler kærligt emnet med humor, alvor og en dommedagssang.

Gå også i dialog om verdensmålene med Miljømærkning Danmark, der har en stand ved arrangementet. Her kan du møde Rikke Dreyer og Ingrid Elmedal, som kan fortælle om, hvordan Svanemærket og EU-Blomsten bidrager til verdensmålene.

Du kan også få en snak med markedschef Tina Salbæk fra Lekolar og høre om hvorfor de som virksomhed investerer i arbejdet med bæredygtige produkter og miljømærkninger.
Det hele serveres med klimavenlige søde sager af Klimakyssets Jesper Søvndal – og der vil være KLIMAkys til alle. 

Kom og bliv inspireret til, hvordan I som virksomhed eller organisation kan benytte mærkningsordninger til at bidrage til verdensmålene.

Tid: fredag den 10. maj 2019, kl. 15-17.30 
Sted: Skjulhøj Allé 32, 2720 Vanløse
Max antal deltagere: 100 (pladser tildeles efter først-til-mølle)
Tilmelding er nødvendig

Og skal ske hurtigst muligt og senest, mandag den 6. maj til Jette Ebbekær Thomsen på jette@groconsult.dk eller på 61 14 72 24.

Download invitationen her