Mød os på 3daysofdesign

På årets udgave af designfestivallen 3daysofdesign kan du høre mere om, hvordan Svanemærket og EU-Blomsten gør det nemmere at træffe et bæredygtigt valg, når der skal indkøbes nye møbler – og om hvordan miljømærkede møbler bidrager til den cirkulære økonomi.

3daysofdesign - København september 2020

3daysofdesign er en årlig designfestival, der viser inspirerende koncepter inden for livsstil, belysning, møbler og interiørdesign fra nogle af de største aktører bag den danske designscene. Festivalen byder bl.a. på showrooms, udstillinger, pop-up events, workshops og design talks med forhåndsvisninger af nye produkter og kommende trends. 

Dette års udgave af designeventet sætter fokus på bæredygtighed og den cirkulære økonomi. Her kan du bl.a. møde Miljømærkning Danmark i en paneldebat om certificeringers betydning – og om hvordan de kan understøtte den cirkulære økonomi. Det sker, når vi deltager i eventet ”Fremtidens behov for certificeringer til cirkulær økonomi” hos Lifestyle and Design Cluster. 

Tid & sted
Fredag den 4. september i Pakhus 11, Dampfærgevej 2 i København. Du kan tilmelde dig eventet her (der er begrænset antal pladser). Hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk, kan du følge med, når Lifestyle and Design Cluster live-streamer debatten via deres Facebook @lifestyleanddesigncluster.

Læs mere om 3daysofdesign

Vil du vide mere om miljømærkede møbler?
Få overblik over en del af det brede udvalg af miljømærkede møbler i Nordisk Miljømærknings nye møbelkatalog.

Kort om møbler, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten

  • Møblerne er testet til at være holdbare, sikre og af god kvalitet for at sikre en lang levetid.
  • Træmøbler og trædele i møbler er lavet af sporbart og lovligt fældet træ. En høj andel af træet er fra certificeret bæredygtigt skovbrug. Det gavner både natur og klima.
  • Tekstiler, fyld, lim og maling lever op til skrappe kemikaliekrav for bl.a. at sikre et godt indeklima.
  • Møbler fremstillet med en høj andel af plast indeholder en vis mængde genanvendt plast for at spare på jordens ressourcer.
  • Det er gjort muligt at fjerne metal, når møblerne er slidt op. Det gør det nemmere at genbruge eller genanvende de enkelte metaldele.