Mød Svanemærket på Building Green 22 i København

Er du nysgerrig efter at høre mere om svanemærkede byggerier, svanemærket renovering eller miljømærkede byggematerialer? Så kig forbi Miljømærkning Danmarks stand på Building Green i Forum den 2. og 3. november 2022, hvor årets messetema er ”Vejen mod absolut bæredygtighed” med reference til miljø og behovet for fokus på hvordan man kan gøre byggebranchen mere bæredygtig.

Mød Svanemærket på Building Green Stand #100 den 2. og 3. november 2022

Et svanemærket byggeri er både et godt valg for miljøet og for de mennesker, der skal bo eller opholde sig i bygningen. Det lever nemlig op til skrappe krav i hele livscyklus, dvs. krav til både materialer, byggeprocessen, brugsfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen. Og det er mere populært i Norden end nogensinde før: I Norden runder antallet af svanemærkede lejligheder, huse, skoler og daginstitutioner, der enten er opført eller under konstruktion, over 66.000.

Læs ogsåNæste fordobling af svanemærket byggeri på to år

Tilsvarende er udbuddet af byggematerialer, der er certificeret med et af de to officielle miljømærker, Svanemærket og EU-Blomsten, vokset markant de seneste år. En vækst, der i høj grad hænger sammen med byggebranchens øgede fokus på bæredygtighed.

Læs også: Miljømærkede byggematerialer boomer

Det er også muligt at svanemærke renoveringer, som udgør en stadig stigende opgave for branchen, da mange bygninger i Norden har nået renoveringsalderen.

Læs også: Svanemærkede bygningsrenoveringer

Du kan møde os her

Ved stand #100 kan du få mere information om Svanemærkets krav til både byggerier, byggematerialer og renovering. Du kan bl.a. møde relationschef Henrik Hougaard til en snak om de muligheder og udfordringer, det giver at bygge/renovere med Svanemærket eller få sit produkt certificeret. Du kan også få gode råd om processen fra planlægning til udførelse. 

Du kan også møde Miljømærkning Danmark i paneldebatten – ”Hvordan skal byggebranchen prioritere indsatserne for at blive mere bæredygtig?

”Learning Session” scenen løfter vi sløret for de største nyheder i den kommende kriteriegeneration 4.0 for svanemærket byggeri, som bliver lanceret primo 2023. 

Praktiske oplysninger

Program: Læs mere og se program her

Tilmelding: Du kan tilmelde dig her

Pris: Arrangementet er gratis

Tidspunkt: Den 2.-3. november 2022 fra kl. 09:00- 17:00

Sted: Forum København, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg

Stand: #100