Mød os på Building Green i Forum

Er du nysgerrig efter at høre mere om svanemærkede byggerier, svanemærket renovering eller miljømærkede byggematerialer? Så kig forbi Miljømærkning Danmarks stand på Building Green i Forum den 3. og 4. november 2021, hvor messetemaet i år er ”Alt er forbundet” med reference til miljø og behovet for fokus på mere cirkulær økonomi i byggeriet.

Building Green

Et svanemærket byggeri er både et godt valg for miljøet og for de mennesker, der skal bo eller opholde sig i bygningen. Det lever nemlig op til skrappe krav i hele livscyklus, dvs. krav til både materialer, byggeprocessen, brugsfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen. Og det er mere populært i Norden end nogensinde før: I Norden runder antallet af svanemærkede lejligheder, huse, skoler og daginstitutioner, der enten er opført eller under konstruktion, snart 50.000.

Læs også: Tredobling i svanemærket byggeri på tre år

Tilsvarende er udbuddet af byggematerialer, der er certificeret med et af de to officielle miljømærker, Svanemærket og EU-Blomsten, vokset markant de seneste år. En vækst, der i høj grad hænger sammen med byggebranchens øgede fokus på bæredygtighed.

Læs også: Miljømærkede byggematerialer boomer

Det er også muligt at svanemærke renoveringer, som udgør en stadig stigende opgave for branchen, da mange bygninger i Norden har nået renoveringsalderen.

Læs også: Svanemærkede bygningsrenoveringer

Du kan møde os her

Ved stand #34 kan du få mere information om miljømærkernes krav til både byggerier, byggematerialer og renovering. Du kan bl.a. møde relationschef Henrik Hougaard til en snak om de muligheder og udfordringer, det giver at bygge/renovere med Svanemærket eller få sit produkt miljømærket. Du kan også få gode råd om processen fra planlægning til udførelse.

Du kan også møde Miljømærkning Danmark ved paneldebatten ”Genbrug og genanvendelse af byggematerialer – muligheder og udfordringer.”

Praktiske oplysninger

Program: Læs mere og se program her

Tilmelding: Du kan tilmelde dig her

Pris: Arrangementet er gratis

Tidspunkt: Den 3. og 4. november 2021 fra kl. 9.00-17-00

Sted: Forum København, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg

Stand: #34

Læs også: Hvad kendetegner et svanemærket byggeri?