Mød os på Klimafolkemødet

Miljømærkning Danmark deltager i år på Klimafolkemødet i Middelfart. Her inviterer vi til debat om, at klimakrisen handler om mere end CO2-udledning.

Mød Miljømærkning Danmark på Klimafolkemødet i Middelfart

Den 2.-4. september 2021 kommer klimaløsninger til at være omdrejningspunktet i centrum af Middelfart, når det årlige Klimafolkemøde finder sted. Formålet med Klimafolkemødet er at inspirere til handling – både for beslutningstagere, virksomheder, organisationer og borgere. Derfor er årets tema: Klimahandling sammen.

Miljømærkning Danmark arrangerer på folkemødet debatten: ”Klimakrisen handler om mere end CO2-udledning”, som finder sted fredag den 3. september kl. 12-12.45. Du kan læse mere om debatten nedenfor.

Debat: Klimakrisen handler om mere end CO2

Klimakrisen står ikke alene – den hænger sammen med biodiversitetskrise og kemikaliekrisen. Derfor er det vigtigt, at vi i vores iver for at mindske vores CO2-udledning ikke laver tiltag, som i sidste ende går ud over miljøet og herunder også biodiversiteten – og vores sundhed. Derfor stiller vi spørgsmålet: Hvordan undgår vi et alt for ensidigt fokus på CO2?

Deltagere: 

Marie Bjerre, MF (V)

Line Barfod, Overborgmesterkandidat (Ø) 

Heidi Belinda Bugge, senior miljøekspert i Miljømærkning Danmark

Daniel Hauberg, Danmarks Naturfredningsforening


Moderator: Julie Søgaard, journalist


Tid og sted:

Fredag den 3. september kl. 12–12.45 på scenen Ressource 2.


Læs mere om årets klimafolkemøde her.