Mød os på Nordic Meetings & Events Expo 2020

Deltager I på Nordic Meetings & Events EXPO 2020? Og kunne I tænke jer at høre mere om muligheden for at få certificeret jeres konferencefaciliteter med Svanemærket – eller om, hvordan I kan bruge Svanemærket og EU-Blomsten til at gøre jeres møder og konferencer mere bæredygtige? Så book et møde med repræsentanter fra Miljømærkning Danmark, som også deltager på messen.

Mød Svanemærket på Nordic Meeting Events Expo 2020

På Nordic Meetings & Events EXPO 2020 – Nordens største messe indenfor møder, konferencer og events – er årets tema CSR og bæredygtighed. Derfor vil Miljømærkning Danmark også være at finde på messen, som finder sted i Forum den 2.-3. september. 

Hvis I overvejer at få certificeret jeres konferencefaciliteter med Svanemærket, har I således mulighed for at mødes til en uforpligtende snak med repræsentanter fra Miljømærkning Danmark på messen. 

I er også meget velkomne til at kigge forbi os, hvis I gerne have inspiration til, hvordan I kan gøre jeres møder og konferencer mere bæredygtige. Få en snak om alt fra indkøb af kuglepenne, til madspild og affaldsminimering. Og hør, hvilke krav der stilles til hoteller og konferencesteder, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten.


Tid og sted:

Den 2. og 3. september i Forum i København. Miljømærkning Danmark vil være at finde på stand 128 i Green Zone – lige ved Trend Zone.


Book en aftale på forhånd:

Du er velkommen til at kontakte Ingrid Elmedal, seniorkonsulent marked og indkøb i Miljømærkning Danmark, på ie@ecolabel.dk for en aftale på messen.


Yderligere information:

Læs mere om Nordic Meetings & Events EXPO 2020