Mød os på Stockholm Furniture Fair

Deltager I på Stockholm Furniture Fair? Og vil I gerne høre mere om muligheden for at få certificeret møbler med Svanemærket eller EU-Blomsten – eller har I allerede et certificeret sortiment? Så book et møde med repræsentanter fra Nordisk Miljømærkning, som også deltager på messen.

Stockholm Furniture Fair

Stockholm Furniture Fair er ikke bare Sveriges største møbelmesse – det er også verdens største messe for nordisk møbeldesign. Her er det bl.a. muligt at se de nyeste produkter på markedet og høre om tendenser inden for møbelbranchen.

En af de tendenser, som Nordisk Miljømærkning i øjeblikket oplever, er en øget interesse for møbler, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten. Derfor deltager Nordisk Miljømærkning også på Stockholm Furniture Fair 2020.

Hvis din virksomhed overvejer at få certificeret møbler med et af Danmarks to officielle miljømærker, har du således mulighed for at mødes til en uforpligtende snak med repræsentanter fra Nordisk Miljømærkning på messen. Vi kigger også meget gerne forbi jeres stand, hvis I allerede har fået certificeret møbler.

Du er velkommen til at kontakte Ingrid Elmedal, seniorkonsulent marked og indkøb i Miljømærkning Danmark, på ie@ecolabel.dk for en aftale på messen.  

Stockholm Furniture Fair finder sted fra tirsdag den 4. februar til lørdag den 8. februar 2020 i Stockholm, hvor du kan møde os på stand #BG:09.

Læs mere om Stockholm Furniture Fair.

Læs mere om Svanemærkets krav til møbler her.

Læs mere om EU-Blomstens krav til møbler her.