Mød os på Tandfaglige Dage 2021

Den 2. og 3. september 2021 afvikles Tandfaglige Dage for tandlæger, klinikpersonale m.fl. i Bella Centeret i København. En af sessionerne sætter bæredygtighed på dagsordenen – og her kan du bl.a. få inspiration til, hvordan din klinik får en grønnere indkøbspolitik.

Mød os på Tandfaglige Dage 2020

På Tandfaglige Dage, som integrerer kurser og fagmesse to dage i september Bella Centeret, vil der bl.a. være såkaldte ”Tand-talks”, som er gratis sessioner i udstillingsområdet. 

En af disse tand-talks sætter i år fokus på bæredygtighed. Her kan du bl.a. møde Ingrid Elmedal, seniorkonsulent for marked og indkøb hos Miljømærkning Danmark, der den 3. september vil give inspiration til klinikkens indkøbspolitik, mærkningsordninger og cirkulære indkøb. Du kan også høre Jarl Krausing fra Concito fortælle om, hvorfor vi overhovedet skal gøre noget – og Charlotte Fischer fra Dansk Affaldsforening fortælle om affald, engangsudstyr, recycling og reduktion af plastaffald. Derudover får du også mulighed for at høre tandlæge Lise-Lotte fra Tandkunsten fortælle, hvad de har gjort for at få Danmarks første miljøcertificerede klinik. 
 
Tandfaglige Dage finder sted 2.-3. september 2021

Læs mere om Tandfaglige Dage 2021 her.