Mød os på IKA's årskonference og få en guidet miljømærke-tur

Hvor finder du et konferencecenter, som er certificeret med Svanemærket? Hvad er fordelene ved en svanemærket bilvaskehal? Hvem kan levere T-shirts med EU-Blomsten? Og hvor stort er udvalget af miljømærkede møbler? Få svar på disse og mange andre spørgsmål, når IKA og Miljømærkning Danmark inviterer på guidet rundtur til standpladser med leverandører, der har licens til Svanemærket eller EU-Blomsten - eller som forhandler miljømærkede produkter.

Mød svanemærket på IKAs årsmøde på Tivoli Hotel

Miljømærkning Danmark er naturligvis med, når IKA åbner dørene til årskonferencen 2020 og stiller skarpt på adfærd i det offentlige indkøbs-Danmark. IKA’s årskonference 2020 afholdes som noget helt nyt i TIVOLI Hotel & Congress Center, og Miljømærkning Danmark er naturligvis at finde blandt deltagerne. Konferencen sætter fokus på adfærd for at inspirere til, hvordan man får bedre compliance på aftaler samt kontrakter, der fungerer bedre i hverdagen. 

Næsten 3 ud af 4 danskere er optaget af, hvad de selv kan gøre for at passe på miljøet, og 63 % af danskerne ser efter Svanemærket, når de vælger varer. Mon ikke de også gør det, når de køber ind til deres arbejdsplads? 

Vil du med på en guidet miljømærke-tur? 
I år tilbyder IKA og Miljømærkning Danmark, som noget nyt, en guidet miljømærke-tur rundt i udstillingen og til de leverandører, der har licens til Svanemærket eller EU-Blomsten eller som forhandler miljømærkede produkter. 

Hvem kan deltage?
Det kan alle, og rundvisningen foregår i hold af ca. 10 deltagere ad gangen. NB! Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle princippet, så skynd dig at melde dig til. 

Hvor starter turen?
Vi mødes ved stand 10: Scandic Hotels
Kig efter Rikke Dreyer, som står ved siden af standen med et skilt med Svanemærket og EU-Blomsten. 

Hvornår starter turen? 
Tur 1: den 26. februar kl. 14.30 – 15.00
Tur 2: den 27. februar kl. 13.30 – 14.00 

Hvad går det ud på?
Vi går i samlet flok rundt på udstillingen og besøger de standpladser, hvor leverandørerne kan tilbyde produkter eller serviceydelser, som er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten. Her kan du se sortimentet af leverandørernes miljømærkede produkter og serviceydelser, høre om fordelene ved at vælge miljømærket og stille spørgsmål. 

Sådan tilmelder du dig den guidede miljømærke-tur
Du tilmelder dig ved at klikke her 

Vi glæder os til at se dig!

Tid og sted

Sted TIVOLI Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V 
Tid Onsdag den 26. februar  og torsdag den 27. februar 2020 
Målgruppe Konferencen er målrettet offentlige ordregivere og leverandører til det offentlige
Formål Udstilling, netværk og faglige/inspirerende indlæg

Læs mere og tilmeld dig her.

Læs også