Miljømærkning Danmark deltager i morgenbriefing om byggeri

Den 13. oktober deltager Miljømærkning Danmark i en morgenbriefing om, hvor meget dokumentation vi skal kræve for at sikre et mere bæredygtigt byggeri

Mød Svanemærket på DS Morgenbriefing om dokumentation for bæredygtighed i byggeri

Byggeriet udgør en kæmpe udfordring for vores klima og miljø. Derfor er der også et stort fokus på, hvordan vi omstiller byggeriet i en mere bæredygtig retning. Det gælder både fra politisk side, men også internt fra branchen. Fra bygherrer og fra brugerne af bygningerne er der forventninger til grøn omstilling og ikke mindst til, at aktørerne kan dokumentere og fremvise deres grønne resultater. Spørgsmålet er, om klimabelastningen fra byggeriet bliver mindre af at blive dokumenteret? Det er Miljømærkning Danmark med til at diskutere på Dansk Standards morgenbriefing.

Svanemærket – en stærk vej til et mere bæredygtigt byggeri 

Næste år træder nye skærpede krav i kraft til svanemærket byggeri. De betyder blandt andet, at der er øget fokus på at mindske klimabelastningen både i processen, materialeforbruget og ikke mindst i affaldshåndteringen. Men er certificeringsordninger endnu et dokumentationsled, eller opnår vi faktisk et mere grønt byggeri?  

Det fortæller Henrik Hougaard, relationschef hos Miljømærkning Danmark, mere om i sit oplæg til morgenbriefing den 13. oktober. 

Læs mere om programmet her.

Tid og sted

13. oktober 2022 kl. 8.00 - 10.45 
Fonden Dansk Standard, Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn. Find vej


Målgruppe

Alle interessenter inden for byggeriet samt aktører, der gerne vil opstille mere grønne krav til byggeriet.


Tilmelding

Du har mulighed for at deltage i Morgenbriefingen både ved fysisk fremmøde og via streaming. 

Tilmeld dig fysisk fremmøde her 

Tilmeld dig online deltagelse her

Arrangementet er gratis.