Offentlig-Privat Topmøde 2020: Sammen om grønne løsninger

Hvordan kan det offentlige og private i fællesskab finde løsninger, som omsætter de grønne politiske ambitioner til konkret handling i indkøb og udbud? Det kan du være med til at diskutere på konferencen ”Offentlig-Privat Topmøde 2020: Sammen om grønne løsninger” den 11. marts 2020 hos Dansk Erhverv på Børsen.

Rikke Dreyer fra Miljømærkning Danmark taler ved konferencen ”Offentlig-Privat Topmøde 2020: Sammen om grønne løsninger” hos Dansk Erhverv

Paneldebat om grønne løsninger. Fra højre: Betina Hagerup (direktør i DE), Carl Christian Ebbesen ( KLs AUB-udvalg), Rikke Dreyer (Chefkonsulent i Miljømærkning Danmark) og Lars Gaardshøj (mdl af bestyrelsen, Danske Regioner).

Skal de politiske ambitioner om at reducere Danmarks CO2-udledning indfries, kræver det samarbejde mellem erhvervslivet og det offentlige.

Men hvordan omsættes politiske klimavisioner til løsninger, der virker i hverdagen? Hvordan kan det offentlige være drivkraft for udviklingen af fremtidens grønne løsninger? Og hvilken rolle spiller offentligt indkøb og offentlig-privat samarbejde? 

Det sætter KL, Danske Regioner, Forum for Bæredygtige Indkøb og Dansk Erhverv fokus på, når de inviterer til topmøde den 11. marts 2020. 

De fire arrangører sætter rammerne for konferencen med en paneldebat om spørgsmålene: Hvordan skal vi samarbejde? Hvad skal der til for, at vi sammen kan finde de grønne løsninger? Hvilke barrierer er der? Og hvordan overvinder vi dem i fællesskab? Chefkonsulent i Miljømærkning Danmark og formand for Forum for Bæredygtige Indkøb, Rikke Dreyer, deltager i debatten på vegne af Forum.

Konferencens hovedtaler er udbudschef Cecilie Schwartz Førby, som fortæller, hvordan Odense Kommune omsætter verdensmålene til konkrete handlinger, hver gang Odense Kommune køber ind eller sender opgaver i udbud. Blandt de øvrige oplægsholderne er Public Sales Director Morten Jørgensen, DELL som giver sit bud på, hvordan vi kommer fra skåltaler til mere bæredygtige indkøb. 

Konferencen afsluttes med en blanding af alvor og humor, når Chief Failure Officer (CFO) Paul Iske, Institute of Brilliant Failures, gennem en perlerække af eksempler illustrerer, hvordan det er vores evne til at lære af de fejl, vi begår, der ofte fører til de største succeser. 

Tid og sted
Den 11. marts 2020 KL. 09.00-12.30 hos Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage. Du kan tilmelde dig her – tilmeldingsfrist den 8. marts.