Oplæg på Building Greens konference

Building Green afholder den 9.-10. juni konference om den bæredygtige byggeproces, hvor Miljømærkning Danmark deltager som partner og oplægsholder.

Henrik Hougaard fra Miljømærkning Danmark taler på Building Greens konference: ”Bæredygtig Byggeproces”

Hvordan kan en certificering med Svanemærket styrke jeres udbud, og hvad betyder det for hele byggeprocessen, lige fra udbud til aflevering? Det kan du høre mere om den 9. juni på Building Greens konference om den bæredygtige byggeproces, hvor Miljømærkning Danmark og CC2 Bygherrerådgivning holder oplæg.

Oplæg:

En certificering med Svanemærket kan være et stærkt værktøj til byggeprocessen. Du vil i dette oplæg blive klogere på, hvordan I kan bruge Svanemærket til at indfri jeres bæredygtighedsambitioner, og hvad certificeringen betyder for såvel økonomi som byggeproces. Du kan ligeledes høre om den kommende generation af kriterierne for svanemærket byggeri.

Læs også: Temaside om svanemærket byggeri

Oplægsholdere:

Relationschef, Henrik Hougaard, Miljømærkning Danmark.

Bygherrerådgiver, Davide Casella, fra CC2 Bygherrerådgivning ApS.

Tid og sted:

Den 9.-10. juni 2021 på Tivoli Hotel, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V – eller online.

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig konferencen her.

Hvis du ønsker at høre mere om svanemærket byggeri, men ikke har mulighed for at deltage, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde ved at sende en e-mail til: byggeri@ecolabel.dk.

Læs mere om konferencen og se hele programmet.