DeBriefing om svanemærket byggeri og cirkulær økonomi (webinar)

Kom et spadestik dybere: Efter Dansk Standard og Miljømærkning Danmarks morgenbriefing om bæredygtigt og cirkulært byggeri, holder vi en DeBriefing, hvor vi ser nærmere på hvordan svanemærket byggeri bidrager til cirkulær økonomi.

Byggeri cirkulaer oekonomi

Sådan bidrager svanemærket byggeri til cirkulær økonomi.

Den 19. november kan du høre mere om, hvordan der arbejdes med materialepas, bygningspas samt en række andre relevante kravområder som fx kvalitet og vedligeholdelse.

Svanemærket byggeri har arbejdet med materialekrav/materialepas siden 2005 og har opnået god erfaring med, hvilke materialedata der kan indhentes, og hvilken indflydelse det har på byggeprocessen. Dette sættes i sammenhæng med, med hvordan en typisk certificeringsproces fungerer, og krydres med erfaringerne fra en virksomhed, som har været igennem processen. 

Endelig vil DeBriefingen åbne dørene for det igangværende arbejde med revisionen af Svanemærkets eksisterende kriterier for byggeri. Her kan du både høre om, hvilke områder der arbejdes med, og hvordan man kan involvere sig i projektet.

19. november kl. 11.00 – 12.30 – Webinar via Microsoft Teams.

NB. Tilmeldte vil modtage en invitation til at deltage i onlinemødet inden mødets opstart.

Læs også: Svanemærket byggeri og cirkulær økonomi

Det får du ud af mødet:

  • Overordnet forståelse af, hvordan Svanemærket fungerer som certificeringsordning for byggeri.
  • Indblik i, hvordan kravene til materialepas og bygningspas er med til at fremme cirkulært byggeri.
  • Konkrete erfaringer fra et svanemærket byggeri – og gode råd til, hvordan I griber processen an, hvis I ønsker at opnå certificering af et byggeri med Svanemærket.
Målgruppe:

DeBriefing er for alle, der interesserer sig for certificeret bæredygtigt byggeri og byggematerialer – og som gerne vil have et indblik i, hvordan Svanemærket arbejder for at opnå miljømæssig effekt og fremme cirkulær økonomi i byggeriet.

Dagens program:
  • 11.00 – 11.10 Velkommen og introduktion til Miljømærkning Danmark v/ Henrik Hougaard og Heidi Bugge, Miljømærkning Danmark.
  • 11.10 – 11.30 Hvordan fungerer Svanemærket som certificering af byggeri? v/ Henrik Hougaard, relationschef hos Miljømærkning Danmark
  • 11.30 – 11.50 Hvordan er materialepas og bygningspas med til at fremme cirkulært byggeri? v/ Heidi Bugge, senior miljøekspert hos Miljømærkning Danmark
  • 11.50 – 12.10 Case med konkrete erfaringer fra et svanemærket byggeri v/ Henrik Poulin, Bæredygtighedsspecialist, Arkitema Architects
  • 12.10 – 12.20 Kort om revisionen af de eksisterende kriterier for byggeri v/ Henrik Hougaard og Heidi Bugge, Miljømærkning Danmark
  • 12.20 – 12:30 Evt. spørgsmål og afrunding på dagen v/ Henrik Hougaard og Heidi Bugge, Miljømærkning Danmark.
Tilmelding

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig på Dansk Standards hjemmeside.

Dette arrangement kunne måske også have din interesse:

Morgenbriefing: Bæredygtigt og cirkulært byggeri – hvad skal der til?