Offentlig-Privat Topmøde 2022: Vejen til grønne indkøb

Årets OP-Topmøde sætter fokus på vejen til et grønnere offentlig-privat samarbejde gennem offentlige indkøb den 27. april hos Dansk Erhverv.

Rikke Dreyer fra Miljømærkning Danmark taler ved konferencen ”Offentlig-Privat Topmøde 2020: Sammen om grønne løsninger” hos Dansk Erhverv

Paneldebat om grønne løsninger til OP-topmøde i 2020. Fra højre: Betina Hagerup (direktør i DE), Carl Christian Ebbesen (KLs AUB-udvalg), Rikke Dreyer (Chefkonsulent i Miljømærkning Danmark) og Lars Gaardshøj (mdl af bestyrelsen, Danske Regioner).

På årets OP-Topmøde 2022 sætter KL, Forum for Bæredygtige Indkøb, Danske Regioner, Dansk Erhverv og Miljømærkning Danmark fokus på vejen til et grønnere offentlig-privat samarbejde gennem offentlige indkøb den 27. april kl. 9.00-12.30.

Kom og bliv klogere på den europæiske dagsorden ift. grønne indkøb, lad dig inspirere af grøn omstilling på toplederniveau, dyk ned i sammenhængen mellem indkøb og forbrug og vær med, når vi diskuterer, hvad næste skridt ift. grønne indkøb er, og hvordan vi måler det?

Blandt oplægsholderne er formand for POGI Anette Juhl Winther og udbudskonsulent i Høje-Taastrup Kommune Pia Blak, som begge skal tale om dialog som driver for grønne indkøb. Et godt eksempel på grøn markedsdialog i Høje-Taastrup er en ny kontrakt om arbejdstøj til medarbejdere i hjemmepleje, plejecentre, køkkener/kantiner og sundhedscenter. Kontrakten sikrer leverance af genbrugstøj til 100 medarbejdere – eller cirka hver 10. medarbejder.

Du kan læse mere om denne og andre cases og om fordelene ved dialog i dette blogindlæg: Brug dialogen – tro på dialogen.

Tid og sted

Den 27. april kl. 9.00-12-30 hos Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Program

Se program her

I pauserne vil der være mulighed for at mødes med chefkonsulent og formand for Forum og Bæredygtige indkøb Rikke Dreyer og konsulent Mette Stisen ved Miljømærkning Danmarks stand.

Pris og tilmelding

Det er gratis at deltage. Du kan tilmelde dig her – tilmeldingsfrist den 20. april.