Webinar: Bæredygtighed i offentlige indkøb

Alt for mange offentlige udbud tildeles fortsat efter laveste pris, eller hvor prisen vægter meget højt. Der tildeles sjældent efter mindstekrav til miljøet. På denne webkonference sættes fokus på at finde balancen mellem de mange indkøbsmilliarder i det offentlige og bæredygtige produkter fra private leverandører til gavn for miljøet.

Webconference

Der er fokus på klimarigtig brug af de mange offentlige indkøbsmilliarder. Alligevel vejer billigste pris oftest tungest i udbud og indkøb. Hvorfor?

Denne er den første af en serie af webkonferencer, der sætter fokus på at finde balancen mellem de mange indkøbsmilliarder i det offentlige og bæredygtige produkter fra private leverandører til gavn for miljøet. Webkonferencerne arrangeres af udbudsmedia.dk.

Kom og deltag i debatten.

Facilitator og oplægsholdere
  • Charlotte Hardam, er facilitator på webkonferencen. Charlotte er indehaver af konsulenthuset C. Hardam og repræsenterer mere end 20 års erfaring med offentlig og privat samhandel.
  • Indkøber Bo Sørensen, Udbudsleder, Aabenraa Kommune, leder af ”Den bæredygtige indkøbsafdeling”.
  • Leverandør Jan H. Bertelsen, salgsdirektør, ScanOffice, leverandør af bæredygtige kontormøbelløsninger
  • Formand Rikke Dreyer, Forum for Bæredygtige Indkøb og Chefkonsulent, Miljømærkning Danmark
Praktiske oplysninger

Målgruppe: Webinaret henvender sig til alle som i hverdagen beskæftiger sig med forandringer i offentlige indkøb på såvel et praktisk som et strategisk niveau.

Program: se her

Tilmelding: Du kan tilmelde dig her

Pris: Arrangementet er gratis

Tidspunkt: Den 5. oktober fra kl. 13.30 – 14.20

Sted: Webkonference (du får deltagerlink på mail)