Arrangementer

Mød os på IKA's årskonference og få en guidet miljømærke-tur

Hvor finder du et konferencecenter, som er certificeret med Svanemærket? Hvad er fordelene ved en svanemærket bilvaskehal? Hvem kan levere T-shirts med EU-Blomsten? Og hvor stort er udvalget af miljømærkede møbler? Få svar på disse og mange andre spørgsmål, når IKA og Miljømærkning Danmark inviterer på guidet rundtur til standpladser med leverandører, der har licens til Svanemærket eller EU-Blomsten - eller som forhandler miljømærkede produkter.

Offentlig-Privat Topmøde 2020: Sammen om grønne løsninger

Hvordan kan det offentlige og private i fællesskab finde løsninger, som omsætter de grønne politiske ambitioner til konkret handling i indkøb og udbud? Det kan du være med til at diskutere på konferencen ”Offentlig-Privat Topmøde 2020: Sammen om grønne løsninger” den 11. marts 2020 hos Dansk Erhverv på Børsen.

Mød os på Tandfaglige Dage 2020

Den 23.-24. april afvikles Tandfaglige Dage for tandlæger, klinikpersonale m.fl. i Bella Centeret i København. En af sessionerne sætter bæredygtighed på dagsordenen – og her kan du bl.a. få inspiration til, hvordan din klinik får en grønnere indkøbspolitik.

Folkemødet 2020 – ses vi i Allinge?

Miljømærkning Danmark er igen i år til stede på Folkemødet og ser frem til at deltage i både egne og andres debatter og events. Vi er i fuld gang med at planlægge vores deltagelse. Du kan følge med på denne side, hvor vi løbende opdaterer vores aktiviteter. Og tag endelig fat i os, hvis du vil have os med som oplægsholder, debattør, facilitator eller lign. på et af dine events.