Arrangementer

torsdag 01-10-2020

Miljøaspekter i offentlige indkøb i EU

Københavns Kommunes indsats for at fremme markedet for grønne og miljømærkede indkøb har vakt genklang syd for grænsen. Derfor er Københavns Kommune og Miljømærkning Danmark inviteret med som oplægsholdere på en europæiske konference om miljøaspekter i offentlige indkøb, som arrangeres af det tyske miljøministerium. Konferencen afholdes digitalt den 1.-2. oktober 2020.

mandag 05-10-2020

Webinar: Bæredygtighed i offentlige indkøb

Alt for mange offentlige udbud tildeles fortsat efter laveste pris, eller hvor prisen vægter meget højt. Der tildeles sjældent efter mindstekrav til miljøet. På denne webkonference sættes fokus på at finde balancen mellem de mange indkøbsmilliarder i det offentlige og bæredygtige produkter fra private leverandører til gavn for miljøet.

onsdag 28-10-2020

Mød os på Building Green i Forum

Er I nysgerrige efter at høre mere om svanemærkede byggerier, svanemærket renovering eller miljømærkede byggematerialer? Så kig forbi Miljømærkning Danmarks stand på Building Green i Forum, København, den 28. og 29. oktober 2020

onsdag 25-11-2020

Nordic Public Procurement Forum 2020

Grønne forandringer og grønne offentlige indkøb er på programmet, når dette års Nordic Public Procurement Forum afholdes i København den 25. november. Chefkonsulent i Miljømærkning Danmark og formand for Forum for Bæredygtige Indkøb Rikke Dreyer deltager på konferencen med en workshop om de danske erfaringer, initiativer og værktøjer til grønne offentlige indkøb – hvad har vi lært?

torsdag 15-04-2021

Mød os på Tandfaglige Dage 2021

Den 15.- 16. april 2021 afvikles Tandfaglige Dage for tandlæger, klinikpersonale m.fl. i Bella Centeret i København. En af sessionerne sætter bæredygtighed på dagsordenen – og her kan du bl.a. få inspiration til, hvordan din klinik får en grønnere indkøbspolitik.