Arrangementer

mandag 24-08-2020

Webinar: Forslag til kriterier for svanemærket legetøj

Deltag i høringsmøde den 24. august om Nordisk Miljømærknings forslag til kriterier for legetøj. På mødet kan du bl.a. høre om de væsentligste krav i det nye forslag og den videre proces for vedtagelse af de nye kriterier. Tilmelding senest tirsdag den 18. august 2020.

onsdag 02-09-2020

Mød os på Nordic Meetings & Events Expo 2020

Deltager I på Nordic Meetings & Events EXPO 2020? Og kunne I tænke jer at høre mere om muligheden for at få certificeret jeres konferencefaciliteter med Svanemærket – eller om, hvordan I kan bruge Svanemærket og EU-Blomsten til at gøre jeres møder og konferencer mere bæredygtige? Så book et møde med repræsentanter fra Miljømærkning Danmark, som også deltager på messen.

torsdag 03-09-2020

Mød os på Klimafolkemødet

Miljømærkning Danmark deltager i år på Klimafolkemødet i Middelfart. Her inviterer vi bl.a. til debat om, hvordan du som forbruger kan træffe gode klimavalg ved at gå efter Svanemærket. Vi inviterer også til debat om, hvordan vi gør byggeriet mere bæredygtigt.

mandag 07-09-2020

Kursus i svanemærket byggeri

Vil du kunne rådgive om svanemærket byggeri og bygningsrenovering? Og har du brug for at kunne styre igennem alle faser af projektet? Så deltag i dette kursus om svanemærket byggeri.

mandag 14-09-2020

Stormøde om indkøbsaftaler: Babyudstyr, børnetekstiler og miljømærker

Københavns Kommune inviterer leverandører og producenter af babyudstyr og børnetekstiler til det offentlige til stormøde om, hvordan vi får mere miljømærket babyudstyr og flere miljømærkede børnetekstiler, bl.a. barnevogne, madrasser og soveposer, i de kommende offentlige indkøbsaftaler.

torsdag 15-04-2021

Mød os på Tandfaglige Dage 2021

Den 15.- 16. april 2021 afvikles Tandfaglige Dage for tandlæger, klinikpersonale m.fl. i Bella Centeret i København. En af sessionerne sætter bæredygtighed på dagsordenen – og her kan du bl.a. få inspiration til, hvordan din klinik får en grønnere indkøbspolitik.