Arrangementer

onsdag 25-08-2021

Mød os på Trends & Traditions

The Future is now! Sådan lyder både tema og opråb ved årets udgave af Trends & Traditions, som finder sted den 25. august. Her kan du både møde Miljømærkning Danmark i debatten ”Når bæredygtighed mærkes og måles” – og i en talk om grønne indkøb, ”Køb med hjertet – gerne et grønt ét af slagsen”.

torsdag 02-09-2021

Mød os på IKA's årskonference og få en guidet miljømærke-tur

Helt i tråd med tidens ånd er bæredygtige indkøb omdrejningspunktet for dette års IKA konference. Her finder du Miljømærkning Danmark på Stand 11 ”Grønne indkøb - Mærker, initiativer og netværk”, hvor vi står sammen med bl.a. POGI (Partnerskab for Grønne Offentlige Indkøb) og Forum for Bæredygtige Indkøb. Vi gentager succesen fra sidste år med en guidet miljømærke-tur. Og du er naturligvis inviteret med.

torsdag 02-09-2021

Mød os på Tandfaglige Dage 2021

Den 2. og 3. september 2021 afvikles Tandfaglige Dage for tandlæger, klinikpersonale m.fl. i Bella Centeret i København. En af sessionerne sætter bæredygtighed på dagsordenen – og her kan du bl.a. få inspiration til, hvordan din klinik får en grønnere indkøbspolitik.

onsdag 08-09-2021

Nordic Public Procurement Forum 2021

Grønne forandringer og grønne offentlige indkøb er på programmet, når Nordic Public Procurement Forum afholdes i København den 8. og 9. september 2021. Chefkonsulent i Miljømærkning Danmark og formand for Forum for Bæredygtige Indkøb Rikke Dreyer deltager på konferencen med en workshop om de danske erfaringer, initiativer og værktøjer til grønne offentlige indkøb – hvad har vi lært?

mandag 27-09-2021

Kursus i svanemærket byggeri

Vil du kunne rådgive om svanemærket byggeri og bygningsrenovering? Og har du brug for at kunne styre igennem alle faser af projektet? Så deltag i dette kursus om svanemærket byggeri.

onsdag 03-11-2021

Mød os på Building Green i Forum

Er du nysgerrig efter at høre mere om svanemærkede byggerier, svanemærket renovering eller miljømærkede byggematerialer? Så kig forbi Miljømærkning Danmarks stand på Building Green i Forum den 3. og 4. november 2021, hvor messetemaet i år er ”Alt er forbundet” med reference til miljø og behovet for fokus på mere cirkulær økonomi i byggeriet.

onsdag 03-11-2021

Paneldebat på Building Green om cirkularitet i byggeriet

Hvordan lykkes vi med at accelerere udbredelsen og brugen af genbrug og genanvendte materialer i byggebranchen? Kom til paneldebat, og bliv klogere på, hvad der skal til for at øge udbredelsen og brugen af genanvendte materialer i byggebranchen.