Endagskursus i svanemærket nybyggeri

På dette kursus får du redskaberne til at varetage processen fra projektering til aflevering af et svanemærket byggeri.

Kolding Sky et Svanemærket byggeri

Du får en dybdegående gennemgang af Svanemærkets kommende krav til nybyggeri. Kurset tager udgangspunkt i kriteriegeneration 4, der bl.a. stiller krav til energi, klima, ressourceeffektivitet, cirkulær økonomi, biodiversitet, indeklima, materialer og kemi.

På kurset arbejder vi med cases, hvor du får konkrete redskaber til, hvordan du kan varetage en certificering af et byggeri – fra programfase til aflevering. Samlet set giver kurset dig den nødvendige viden og de værktøjer, du skal bruge for at certificere et byggeri med Svanemærket. Kurset afsluttes med en eksamen.

Det får du ud af kurset:

  • Overblik over og indgående forståelse for Svanemærkets krav til byggeri.
  • Forståelse af krav til forskellige bygningstyper: boligbyggeri, kontorer, daginstitutioner mv.
  • Konkrete værktøjer til at arbejde med krav og dokumentation.
  • Indblik i de miljømæssige bæredygtighedsaspekter, der ligger bag kravene.
  • Udgangspunktet for at certificere et byggeri fra tidlig projektering til aflevering.
Målgruppe

Bygherrerådgivere, ingeniører, arkitekter, bæredygtighedsledere, konstruktører mv.

Undervisere

Bjørn-Erik Kölsch, konsulent i svanemærket byggeri hos Miljømærkning Danmark. Bjørn-Erik er uddannet civilingeniør med speciale i bæredygtighed, energi og indeklima. Han har arbejdet indgående med certificeringer og miljømæssig bæredygtighed i nybyggeri som bæredygtighedsansvarlig. Derudover har han arbejdet med bæredygtighedsmål og ESG på nordisk niveau.

Jonas Weldingh, konsulent i svanemærket byggeri hos Miljømærkning Danmark. Jonas er uddannet bygningskonstruktør fra VIA University College i Aarhus. Jonas har tidligere erfaring fra ingeniørbranchen, hvor han har beskæftiget sig med alt fra detailprojektering til byggepladstilsyn. Hos Miljømærkning Danmark varetager han til dagligt ansøgninger vedr. svanemærkede byggerier samt står for undervisning og formidling af svanemærket byggeri.

Program

Program følger

Læs mere om svanemærket byggeri

Tilmeld dig her