Folkemødet 2019: Mød os i udstillingshuset: "Dit bæredygtige liv”

Hvordan træffer vi smarte og bæredygtige valg i hverdagen? Det får du svaret på i Folkemødets mest markante installation, ”Dit bæredygtige liv”, som er en tredimensionel verdensmålslejlighed, hvor du finder konkrete eksempler på smarte og bæredygtige løsninger på hvordan man som borger og forbruger kan gøre verdensmålene til hverdagsmål, og handle herpå.

Folkemødet 2019: Mød Miljømærkning Danmark i udstillingshuset: ’Dit bæredygtige liv”

Miljømærkning Danmark deltager på Dit Bæredygtige Liv med en stand om hvordan miljømærkerne kan bruges i indsatsen for at understøtte verdensmålene.

Der bliver også en debat om mærker og verdensmålene i forbindelse med eventet ”Dit bæredygtige liv”. Denne annonceres senere.

Tid og sted
Udstillingshuset ”Dit bæredygtige liv” kan besøges fra torsdag den 13. juni til søndag den 16. juni 2019. iLoveGlobalGoals location er plads B9 (energiområdet).

Debatten kommer til at ligge torsdag den 13. juni kl. 13.30 – 14.30 i iLoveGlobalGoals location (Plads B9).

Oplægsholder med viden om miljømærker, verdensmål og cirkulær økonomi

Miljømærkning Danmark deltager igen i år i Folkemødet på Bornholm. Vi stiller med et kvalificeret hold, bestående af direktør og faglige eksperter. Så hvis du sidder og mangler en oplægsholder eller paneldeltager, der ved noget om - og har en holdning til - miljømærker, verdensmål, cirkulær økonomi, indkøb eller byggeri m.v. så tag fat i Enrico Kaarsberg på eka@ecolabel.dk eller 72414826.