Mød os på Building Green i Forum

Er I nysgerrige efter at høre mere om svanemærkede byggerier, svanemærket renovering eller miljømærkede byggematerialer? Så kig forbi Miljømærkning Danmarks stand på Building Green i Forum, København, den 28. og 29. oktober 2020

Mød os på building green i københavn

Et svanemærket byggeri er både et godt valg for miljøet og for de mennesker, der skal bo eller opholde sig i bygningen. Det lever nemlig op til skrappe krav i hele livscyklus, dvs. krav til både materialer, byggeprocessen, brugsfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen. Og det er mere populært i Norden end nogensinde før: Ved årsskiftet var antallet af færdigbyggede lejligheder, huse, skoler og daginstitutioner med Svanemærket ca. 12.000, mens omkring 22.000 var under konstruktion.

Læs også: Dobbelt så mange svanemærkede byggerier som i 2018

Det er også muligt at svanemærke renoveringer, som udgør en stadig stigende opgave for branchen, da mange bygninger i Norden har nået renoveringsalderen. Svanemærkets kriterier stiller bl.a. krav om, at der sker en grundig miljøkortlægning af bygningen og har fokus på genanvendelse af byggematerialer, korrekt håndtering af farligt affald samt et godt indeklima i den renoverede bygning.

Du kan møde os her

Ved stand #41 kan I få mere information om miljømærkernes krav til både byggerier, byggematerialer og renovering. I kan bl.a. møde relationschef Henrik Hougaard til en snak om de muligheder og udfordringer, det giver jer at bygge/renovere med Svanemærket eller få jeres byggemateriale miljømærket. I kan også få gode råd om processen fra planlægning til udførelse.

Praktiske oplysninger

Program: Program offentliggøres snarest

Tilmelding: Du kan tilmelde dig her

Pris: Arrangementet er gratis

Tidspunkt: Den 28. og 29. oktober fra kl. 9.00-17-00

Sted: Forum København, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg

Stand: #41