Opdateringskursus i svanemærket byggeri fra de nuværende krav til de kommende krav - halvdagskursus

Kurset henvender sig til dig, der allerede har en god forståelse for – og måske endda arbejdet med – Svanemærkets nuværende krav til byggeri.

kursus i svanemærket byggeri

Kurset giver et overblik over forskellen på de nuværende krav og de kommende krav. Du får en forståelse af de områder, hvor kravene er anderledes end tidligere og de områder, hvor kravene er blevet strammet. Det er vigtigt at kende de nuværende krav for at få fuldt udbytte af kurset.

Det får du ud af kurset:

  • Overblik over og forståelse for de kommende krav til svanemærket byggeri.
  • Overblik over forskellen på de nuværende krav og de kommende krav; herunder krav til materialer og indeklima.
  • Gennemgang af kommende krav til områder som biodiversitet, design for disassembly og klima.
Målgruppe

Har du tidligere arbejdet med svanemærket byggeri? Eller har du taget kursus i Svanemærkets nuværende krav til byggeri, men har behov for at blive opdateret på de kommende krav? Så er dette kursus noget for dig.

Undervisere

Bjørn-Erik Kölsch, konsulent i svanemærket byggeri hos Miljømærkning Danmark. Bjørn-Erik er uddannet civilingeniør med speciale i bæredygtighed, energi og indeklima. Han har arbejdet indgående med certificeringer og miljømæssig bæredygtighed i nybyggeri som bæredygtighedsansvarlig. Derudover har han arbejdet med bæredygtighedsmål og ESG på nordisk niveau.

Jonas Weldingh, konsulent i svanemærket byggeri hos Miljømærkning Danmark. Jonas er uddannet bygningskonstruktør fra VIA University College i Aarhus. Jonas har tidligere erfaring fra ingeniørbranchen, hvor han har beskæftiget sig med alt fra detailprojektering til byggepladstilsyn. Hos Miljømærkning Danmark varetager han til dagligt ansøgninger vedr. svanemærkede byggerier samt står for undervisning og formidling af svanemærket byggeri.

Program

Program følger

Læs mere om svanemærket byggeri

Tilmeld dig her