Stormøde om indkøbsaftaler: legepladsredskaber og miljømærker

Københavns Kommune inviterer leverandører og producenter af legepladsredskaber til det offentlige til stormøde om, hvordan vi får et større udvalg af miljømærkede legepladsredskaber at vælge i mellem.

Stormøde om indkøbsaftaler: legepladsredskaber og miljømærker

Det offentlige køber hvert år varer og serviceydelser for 380 mia. kr. På et stormøde i København tirsdag den 20. september kan du høre, hvordan Københavns Kommune bruger deres indkøbsmuskler til at drive markedet i en grønnere retning bl.a. gennem deres miljømærkepolitik – og om kommunens planer for indkøb af miljømærkede legepladsredskaber. Du får samtidig indsigt i kommunens kommende indkøb af legepladsredskaber og viden om det nordiske miljømærke Svanemærket og de krav som mærket sætter til legepladsredskaber.

Mødet arrangeres af Københavns Kommune i samarbejde med Miljømærkning Danmark og med opbakning fra SKI og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb (POGI).

På mødet får du sammen med andre leverandører og offentlige indkøbere mulighed for at debattere og komme med ideer og forslag til, hvordan det offentlige bedst fremme at der kommer flere miljømærkede legepladsredskaber at vælge i mellem.

I er velkommen til at deltage flere fra samme virksomhed og til at videresende invitationen til jeres underleverandører eller andre, som kunne være interesserede i at deltage. Mødet kan være relevant for både CEO’s, CSR-ansvarlige, produktions-, kvalitets- og miljøansvarlige samt bit-managers- og salgsansvarlige.

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle. Københavns Kommune forbeholder sig dog ret til at sikre, at alle virksomheder, som ønsker at deltage, får mulighed for at deltage med mindst én medarbejder. Københavns Kommune forbeholder sig samtidig retten til at prioritere pladsen til leverandører og producenter af legepladsudstyr.

Tid og sted

Tirsdag den 20. september i København.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Program og information om tilmelding offentliggøres her på siden, så snart det er klar.