Konference: Bæredygtighed i byggeriet

Den danske byggesektor er i stigende grad opmærksom på byggeriets aftryk på miljøet og ressourceforbruget, og en række initiativer er sat i værk for at skabe mere bæredygtige løsninger. Der er øget bevidsthed om, at affald er en værdifuld ressource, at energiforbruget skal omstilles til vedvarende kilder, og at totaløkonomiske betragtninger er vejen til bedre investeringsstrategier.

Byggesektoren er godt på vej til en fælles forståelse for parametre og begreber, der er forudsætningen for samarbejdet om de bæredygtige løsninger. For at løfte niveauet på tværs af konkrete projekter er der dog brug for inspiration til en ny praksis med resultater og forretning i centrum.

Bygherreforeningen inviterer derfor til årskonference med fokus på bæredygtighed i fremtidens byer og bygninger. Det sker i samarbejde med Akademisk Arkitektforening, Danske Arkitektvirksomheder, IDA-BYG, Green Building Council Denmark og Foreningen Aktivhus Danmark. 

På konferencen kan du møde Miljømærkning Danmark i Bod #3 til en snak om svanemærket byggeri. Du kan også læse mere om, hvorfor svanemærket byggeri er et godt valg for både mennesker og miljø her.

Format:                                                                                                                 
Konferencen lægger op til videndeling på tværs af byggeriets parter. Gennem oplæg, debatter og et dynamisk videndelingstorv diskuteres, hvad bygherren opnår ved at tænke bæredygtigt, og hvordan de gode intentioner omsættes til social, miljømæssigt og økonomisk bæredygtige bygninger med respekt for bundlinjen. 
Du kan se det samlede program her.

Tid:
Fredag d. 18. september 2015
Konference: kl. 10.00 – 17.00 (Ankomst og morgenmad fra 09.30)
Efterfest: kl. 18.00 - 23.00

Priser:
Konference: 1.200 kr. ekskl. moms
Konference inklusiv efterfest: 1.800 kr. ekskl. moms

Tilmelding: 
Senest den 4. september 2015. 
Du kan tilmelde dig på bygherreforeningens hjemmeside.  

Sted:
Konference: Toldboden, Nordre Toldbod 18 - 24, 1259 København K
Efterfest: Bygningskulturens Hus, Borgergade 111, 1300 København K