Mød os på Building Green i Forum

Building Green

Efterspørgslen på grønt byggeri er større end nogensinde. Miljømærkning Danmark sætter fokus på, hvad det betyder for entreprenører, bygherrer og bygge-vareproducenter ved arrangementet Building Green d. 2.-3. november, i Forum.

Du kan møde os her:

  • Ved stand 161 kan du møde markedschef Henrik Hougaard til en snak om dokumentation for grønne byggerier – og om de muligheder og udfordringer det giver at bygge med Svanemærket eller få sit produkt miljømærket. Du kan også få gode råd om processen fra planlægning til udførelse.
  • Torsdag d. 3. november kl. 10.30 kan du høre oplægget: ”Kan du dokumentere dit grønne byggeri”, der handler om, hvordan standarder, ETA-godkendelser og Svanemærket gør det enkelt at styre dit grønne byggeprojekt – og være på forkant med udviklingen.

Derudover bliver der rig mulighed for at møde branchens aktører, opdage nye innovative løsninger og få inspirerende ideer med hjem. Temaet for årets Building Green-arrangement er ”Byggeriet i det bæredygtige byrum” – det handler altså ikke kun om bæredygtigt byggeri, men også om sammenhængen med det bebyggede miljø. 

Ved arrangementet er der over 100 talere fordelt på seminarer, debatter og indlæg på hovedscenen. Du kan se det fulde program på: http://buildinggreen.eu/#program

Tilmelding: Du kan tilmelde dig her 

Pris: Arrangementet er gratis

Tidspunkt: Den 2.-3. november fra kl. 9.15

Sted: Forum, København, Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg C