#virksomhederformiljøet - instagram konkurrence

Virksomhedsaktivitet under miljømærkekampagnen i uge 40-41

På Instagram kan alle let tage et billede og dele det i deres sociale netværk.
Ved at bruge hashtagget #virksomhederformiljøet på Instagram-billeder, viser I, at jeres virksomhed slår et slag for miljøet og samtidig bidrager medarbejderne til at sprede budskabet om miljømærkerne. Når deltagerne har uploadet deres billede på Instagram, deltager de i konkurrencen om en middag for 10 personer på svanemærkede Scandics toprestaurant ”The Grill” i København eller Århus samt en masse lækre miljømærkede produkter.

Konkurrencebetingelser

#virksomhederformiljøet er en fotokonkurrence på Instagram, der er knyttet til Miljømærkekampagnen i uge 40-41. Kampagnen og konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet eller administreret af – eller forbundet med – Instagram.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig følgende vilkår:

1. Arrangør

Miljømærkning Danmark
Fonden Dansk Standard
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn

2. Hvem kan deltage?

For at deltage i konkurrencen skal du:

 • Være ansat i en virksomhed, der har tilmeldt sig #virksomhederformiljøet.
 • Have en åben profil på Instagram, så vi har mulighed for at se dine billeder.


3. Hvordan deltager du?

 • Vælg et af de 4 budskaber eller skriv dit eget udsagn om hvorfor du bakker op om miljømærkerne
 • Stil dig foran fotovæggen ved siden af taleboblen
 • Åbn Instagram på din mobiltelefon og tag en selfie
 • Hashtag dit billede #virksomhederformiljøet. Husk at tilføje dit navn og navnet på din virksomhed inden du uploader.

Konkurrencen løber fra den 28. september til den 23. oktober 2015.

4. Vindere

De 10 vindere af konkurrencen trækkes den 28. oktober 2015. Vinderne findes ved lodtrækning og kontaktes direkte via Instagram eller mail til din virksomhed. Vinderen kontaktes op til tre gange indenfor en 14-dages periode, og hvis der ikke svares inden for 24 timer efter tredje kontaktforsøg, trækkes der en ny vinder. Miljømærkning Danmark forbeholder sig retten til at offentliggøre vinderne på vores Facebook-side og Instagram-profil ved at genbruge vinderbillederne.

5. Præmier

1. præmie: Gavekort til en middag for 10 personer på svanemærkede Hotel Scandics toprestaurant ”The Grill” i København eller Århus – til en værdi af 5.000 kr. (ekskl. transport og drikkevarer).

2-10. præmie:  Miljømærkede produkter og biografbilletter til en værdi af i alt ca. 5.000 kr.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter og gavekort/biografbilletter skal være indløst inden den udløbsdato som fremgår af beviset. Vinderne indrapporteres til skat og Miljømærkning Danmark betaler præmieafgift til staten i henhold til gældende regler.

6. Håndtering af personoplysninger

Miljømærkning Danmark håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du Instagrams generelle brugervilkår.
Ved at bruge #virksomhederformiljøet giver du automatisk Miljømærkning Danmark lov til, med kreditering, at bruge disse billeder på facebook.com/svanemaerket, ecolabel.dk og nyhedsbreve.

7. Ansvar og rettigheder

Miljømærkning Danmark forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Miljømærkning Danmark sig retten at ekskludere brugere uden varsel. Miljømærkning Danmark frasiger sig et hvert ansvar for:

 • Direkte, indirekte eller utilsigtet tab, der er forårsaget af brug af Instagram.
 • Virus eller anden skade på brugerens computer som følge af brug af Instagram 
  – herunder flytning af materiale, lyd billeder, tekst og video fra denne side.
 • Materiale, der lægges på siden Instagram af brugerne.
 • Miljømærkning bærer intet ansvar for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.

13. august, 2015