Nyheder

Her kan du læse nyheder om Svanemærket og EU-Blomsten. Du finder bl.a. produktnyheder, artikler om nye analyser, reportager fra arrangementer og interviews om grønne indkøb. Det er også her, du finder også links til pressemeddelelser, blog-indlæg og debatindlæg, som sætter fokus på miljømærkerne. Hvis du gerne vil holde dig opdateret med nyheder om miljømærkerne, kan du evt. tilmelde dig vores nyhedsbreve, der udkommer 8-10 gange om året.

Er du fra pressen? Se pressekontakt.


Børnehuset Svanen i Gladsaxe Kommune
tirsdag 16-08-2022

Svanemærkede daginstitutioner har fået fodfæste i hele landet

Svanemærkede bleer og svanemærket håndsæbe har i flere år været at finde i de fleste af landets daginstitutioner. Nu er Svanemærket også at finde på selve daginstitutionen i flere og flere byer. Landets kommuner har nemlig i stigende grad fokus på at skabe gode rammer for både personale og børn – og på at opføre mere miljørigtige bygninger.

Læs mere
Fem Meyers kantiner certificeret med Svanemærket
torsdag 11-08-2022

Fem Meyers kantiner certificeret med Svanemærket

Fem Meyers kantiner er i løbet af sommeren blevet certificeret med Svanemærket. Kantinerne er de første i Danmark, der har opnået certificeringen, efter at Svanemærkets tidligere i år skærpede kravene, og Meyers er lige nu den operatør, der har flest svanemærkede kantiner i Danmark.

Læs mere
Roskilde Festival er nyt medlem i Netværk for Miljømærket indkøb
tirsdag 28-06-2022

Roskilde Festival er nyt medlem i Netværk for Miljømærket indkøb

Netværk for Miljømærket indkøb byder velkommen til Roskilde Festival som nyt medlem i netværket. Roskilde Festival indkøber allerede flere miljømærkede produkter og ser frem til sparring og vidensdeling med medlemmerne i netværket og til med deres indkøbskraft at kunne påvirke markedet i en endnu grønnere retning.

Læs mere