Nyheder

Her kan du læse om alt hvad der rører sig inden for miljømærkning. Det kan være nye forslag til kriterier, kampagnesamarbejder, produktnyheder og en oversigt over de nyeste test af miljømærkede varer. Tilmeld dig evt. vores elektroniske nyhedsbrev, der udkommer en gang i kvartalet.

Er du fra pressen. Se pressekontakt.

Svanemærket byggeri The hill-298x177
tirsdag 27-02-2018

Fordobling af svanemærkede byggerier på 2 år

Svanemærket byggeri er mere populært i Norden end nogensinde før. En ny optælling viser, at der nu er mere end 4.000 svanemærkede lejligheder, huse og daginstitutioner i Norden – det er mere end en fordobling på bare to år. Og mere end 7.000 nye er på vej.

Læs mere
Søren Kjærsgaard er den nye formand i Dansk Miljømærkenævn
tirsdag 06-02-2018

Ny formand for Dansk Miljømærkenævn

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har netop udpeget Søren Kjærsgaard til formand for Miljømærkenævnet. Den nye formand ser frem til at fortsætte indsatsen med at udvikle miljømærkerne i Danmark og til at fortsætte samarbejdet med de andre nordiske lande.

Læs mere
Svanemærkede tømidler fjerner is på flade arealer og hindrer ny isdannelse
tirsdag 30-01-2018

Sådan fjerner du is uden at skade miljøet

Sne og frost betyder ikke kun hygge – det betyder også glatte fortove og hårdt arbejde for husejere. Nu tilbyder udvalgte supermarkeder for første gang et svanemærket tømiddel, som er mindst lige så effektivt som vejsalt, men som ikke ødelægger grundvandet, skader træer, giver ømme hundepoter eller sætter grimme rande på fodtøjet.

Læs mere
Giv dine svanemærkede eller EU-Blomst-mærkede produkter et miljømærketjek
fredag 26-01-2018

Giv udbudsplanen et miljømærketjek

I har sikkert en plan for jeres udbud. Kunne I også tænke jer at få overblik over, hvilke udbud I kan stille krav om Svanemærket og EU-Blomsten i? Så giv jeres udbudsplan et miljømærketjek!

Læs mere