Nyheder

Her kan du læse nyheder om Svanemærket og EU-Blomsten. Du finder bl.a. produktnyheder, artikler om nye analyser, reportager fra arrangementer og interviews om grønne indkøb. Det er også her, du finder også links til pressemeddelelser, blog-indlæg og debatindlæg, som sætter fokus på miljømærkerne. Hvis du gerne vil holde dig opdateret med nyheder om miljømærkerne, kan du evt. tilmelde dig vores nyhedsbreve, der udkommer 8-10 gange om året.

Er du fra pressen? Se pressekontakt.


world ecolabel day
torsdag 14-10-2021

World Ecolabel Day

Den 14. oktober 2021 er det World Ecolabel Day – og det er der god grund til at fejre. Miljømærker som fx Svanemærket og EU-Blomsten er nemlig med til at gøre det mere enkelt for forbrugere og professionelle indkøbere at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter. Og de er med til at drive virksomhedernes produktudvikling i en mere bæredygtig retning.

Læs mere
Morgenmøde for medarbejdere om miljømærkerne
mandag 04-10-2021

Morgenmøde for medarbejdere om miljømærkerne

I Hillerød Kommune vil man gerne klæde medarbejderne på til at træffe flere grønne valg – både professionelt og privat. Derfor satte kommunens økonomi-, ejendoms- og by- og miljøafdelinger for nylig Svanemærket og EU-Blomsten på dagsordenen til et morgenmøde for samtlige medarbejdere i de tre afdelinger.

Læs mere
Kemiindsatsen: Husk miljømærkerne
tirsdag 28-09-2021

Kemiindsatsen: Husk miljømærkerne

De politiske forhandlinger om en ny kemiindsats er netop gået i gang. Og der er god grund til at tænke de officielle miljømærker, Svanemærket og EU-Blomsten ind som en del af indsatsen. Sådan lyder det i et debatindlæg fra Martin Fabiansen, direktør i Miljømærkning Danmark, på Altinget.

Læs mere