Nyheder

Her kan du læse om alt hvad der rører sig inden for miljømærkning. Det kan være nye forslag til kriterier, kampagnesamarbejder, produktnyheder og en oversigt over de nyeste test af miljømærkede varer. Tilmeld dig evt. vores elektroniske nyhedsbrev, der udkommer en gang i kvartalet.

Er du fra pressen. Se pressekontakt.

Danske virksomheder er gode til at overholde Svanemærkets og EU-Blomstens krav
fredag 21-06-2019

Danske virksomheder er gode til at overholde Svanemærkets og EU-Blomstens krav

Danske virksomheder, som har produkter eller serviceydelser, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, er rigtig gode til at overholde miljømærkernes krav. Det viser Miljømærkning Danmarks efterkontrol fra 2018, hvor cirka en tredjedel af alle virksomheder med en dansk licens til et af de officielle miljømærker er blevet efterkontrolleret.

Læs mere
Svanemærket reol i lyst træ
tirsdag 07-05-2019

Vigtigt miljømærke i hus hos Montana

Montana har siden det første miljøprojekt med Miljøstyrelsen i 1992 haft fokus på at styrke virksomhedens grønne arbejde, både når det gælder produktion og produktudvikling. Derfor er det også en vigtig milepæl i virksomheden, som nu er nået med den anerkendte certificering, EU-Blomsten, af kerneprodukterne Montana System og Montana System CO16, samt produktlinjen Montana Free.

Læs mere