Nyhedsarkiv

Her kan du læse om alt, hvad der rører sig inden for miljømærkning. Det kan være nye forslag til kriterier, kampagnesamarbejder, produktnyheder og en oversigt over de nyeste test af miljømærkede varer. Tilmeld dig evt. vores elektroniske nyhedsbrev, der udkommer ca. en gang i kvartalet.

Er du fra pressen. Se pressekontakt.


sommer
onsdag 04-06-2014

Tag Svanen og Blomsten med i sommerhus

Omkring en kvart million. Så mange sommerhuse har vi i Danmark. Det betyder, at rigtig mange af os skal tilbringe ferien i et sommerhus. Og når solen står højt på himlen, og bølgeskvulp og jordbær med fløde går op i en højere enhed, er der da heller ikke noget, der slår en dansk sommer.

Læs mere
Zenz Organic hårlak
fredag 20-12-2013

Sæt nytårshåret med grøn spray

Når du sætter håret til nytårsfestlighederne, kan du vælge en grøn spray. Zenz Organic har en lak, der styler lokkerne uden drivgasser, parabener, parfume og silikone. Men sørger stadig for glans og optimalt hold på håret.

Læs mere
julegaver
fredag 22-11-2013

Inspiration til grønne gaver

Mange styrer efter ønskesedler, når de køber julegaver. Det kan være en god ide OGSÅ at styre efter Blomsten og Svanen, når du zoomer ind på årets julegave. Så er du sikker på, at gaven lever op til skrappe miljøkrav, hensyn til sundhed og god kvalitet.

Læs mere