Nyhedsarkiv

printing companies
fredag 25-10-2013

Nordens grønne kvalitetsstempel på engelsk trykkeri

Et af verdens stærkeste brands – sådan betegner the Chief Executive fra trykkeriet Polestar i Sheffield, Yorkshire det nordiske miljømærke Svanen. Og noget tyder på at det nordiske grønne Svanemærke er tryksagernes ’nye sort’. Ikke bare blandt de danske trykkerier men i stigende grad også i udlandet. En udvikling man nikker genkendende til i Nordisk Miljømærkning.

Læs mere
Brød og bagerier
onsdag 23-10-2013

Nordisk enighed om ikke at svanemærke brød og bagerier

Det nordiske miljømærkenævn har på dets møde den 23. oktober 2013 besluttet, at Nordisk Miljømærkning ikke går videre med det konkrete forslag om svanemærkning af brød og bagerier. Derved tilslutter nævnet sig den samlede indstilling fra miljømærkeorganisationerne i de nordiske lande.

Læs mere
tøjproducent
tirsdag 15-10-2013

Økologi - gør det ikke alene

Økologisk tøj, cremer, økologisk opvaskemiddel – rigtig mange ville gerne skilte med at være økologiske. Men et ensidigt fokus på økologi risikerer at være en bremse for at gøre tøj-industrien mere grøn.

Læs mere
varmepumper stemningsbillede
mandag 07-10-2013

Få varmen - og flere penge

For mange af os er udsigten til koldere nætter, frost og sne også udsigten til store varmeregninger, der virkelig kan give grimme lommesmerter. Men inden du fyrer op for elvarmen eller oliefyret til vinteren, så tænk på varmepumpen.

Læs mere