Sæt nytårshåret med grøn spray

Når du sætter håret til nytårsfestlighederne, kan du vælge en grøn spray. Zenz Organic har en lak, der styler lokkerne uden drivgasser, parabener, parfume og silikone. Men sørger stadig for glans og optimalt hold på håret.

Zenz Organic hårlak

Som noget nyt er det muligt at købe en svanemærket hårlak fra Zenz Organic. Frisørkæden har udviklet en duftfri stylinglak, der sprayes i håret uden skadelige gasser, parfume, parabener eller silikone. Zenz Finishing Hair Spray Pure hedder den.

• Hårlakken indeholder ikke drivgasser, men sprayer alligevel så den føles som en ”almindelig” hårlak.

• Parabener er konserveringsmidler, hvor flere af dem er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Parabener er forbudt i Svanemærkede produkter.

• Parfume kan være allergifremkaldende – og er overflødig kemi. Vælger du produkter uden parfume, mindsker du risikoen for at udvikle allergi.

• At hårlakken er uden silikone gør, at den er nem at rede og vaske ud. Og det skåner dit hår.

Kraftigt hold og nem at rede ud

Indehaveren af den grønne frisørkæde Zenz , Anne-Sophie Villumsen, som også står bag Zenz Organic Products, er overvældet over den modtagelse, hårlakken har fået:

-”Kunderne elsker den, og den er et af vores mest solgte produkter i år. En del af populariteten skyldes, at styling er blevet en del af moden igen”. 

Og hun uddyber:

”Derudover, så er det helt centralt, at hårlakken også plejer håret og er let at rede ud eller vaske væk. Og selvfølgelig, at den giver et kraftigt hold, når du afslutter frisuren eller opsætningen, så den holder hele dagen – og aften…”.

Om Svanemærket

Hvis du vil være sikker på at undgå miljø- og sundhedsskadelige stoffer som fx stoffer på EU´s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende eller klassificeret som allergifremkaldende, er en svanemærket hårspray et sikkert valg. Svanemærkede produkter lever op til skrappe krav, som tager hensyn til både miljø og sundhed. Og stadig god kvalitet.

Svanemærket er vigtigt for Zenz Organic, fordi det gør det lettere for dig at se, hvad du får.

-”Jeg håber, der kommer mere fokus på sikkerheden ved at vælge et svanemærket produkt og håber på sigt at få både svanemærket farver og frisørsaloner”, siger Anne-Sophie. ”Så undgår vi greenwashing”.

Mere information

For yderligere oplysninger om Zenz Organic:
Kontakt: Anne-Sophie Villumsen

For yderligere oplysninger om svanemærkede hårprodukter
Kontakt: Michael Kristensen