Nyhedsarkiv

Blomstlogoer
tirsdag 19-03-2013

Første danske tryksager med licens til Blomsten

Trykkeriet Stibo Graphic får i dag ret til at anvende det europæiske miljømærke Blomsten på de husstandsomdelte reklamer. Stibo Graphic er dermed det første trykkeri i Danmark, der kan tilbyde deres kunder at få Blomsten på en tryksag.

Læs mere
NAI logo
torsdag 14-03-2013

Deltag i Svanens kunstkonkurrence

Sammen med de øvrige lande i Nordisk Miljømærkning lancerer Miljømærkning Sverige i dag en kunstkonkurrence – Nordic Art Insight. Med konkurrencen ønsker Nordisk Miljømærkning at sætte gang i en debat om bæredygtigt forbrug. Førstepræmien er på 100.000 svenske kroner.

Læs mere
garnruller
torsdag 14-03-2013

Træf et godt tekstilvalg

Sofastoffer og sengebetræk. Håndklæder og huer. Bodystockings og bluser. Vi omgiver os med et væld af tekstiler, der kommer i direkte kontakt med huden. Og som især kan skade både mennesker og miljø, når de bliver produceret. Læs her, hvorfor det er en god idé at kigge efter Blomsten og Svanen.

Læs mere
Svanemærket
onsdag 06-03-2013

Svanemærket er top of mind hos syv ud af ti danskere

Svanemærket fylder godt i danskernes bevidsthed. Næsten syv ud af ti danskere nævner Svanen først, når de bliver bedt om at nævne et miljømærke (65 %). Danmark ligger to procent over det nordiske gennemsnit. Og Danmark er samtidig det nordiske land, der har oplevet størst stigning i top of mind-kendskabet siden 2011. Det viser en ny nordisk forbrugerundersøgelse, som YouGov har gennemført for Nordisk Miljømærkning.

Læs mere