Nyhedsarkiv

seminar
tirsdag 25-06-2013

Tak for interessen for møbelseminaret

Vi fortalte om hvordan møbler, inventar og lamper til indendørs brug kan Svanemærkes. Miljøkravene er lavet ud fra et livscyklusperspektiv og er udformede for at sikre lille miljøpåvirkning under produktion, anvendelse og genanvendelse.

Læs mere
Svanemærket ansigtspleje
tirsdag 14-05-2013

Se de nyeste test af plejeprodukter

Fem nye test af plejeprodukter viser, at Svanen er et nemt valg, hvis man vil undgå stoffer, der er kendte for at skade miljø og sundhed. De svanemærkede plejeprodukter klarer sig nemlig rigtig godt i testene. Desuden ligger de fleste af produkterne i den billige ende og kan købes i butikker lige rundt om hjørnet.

Læs mere
Ny Ecolabel.dk
mandag 13-05-2013

Ecolabel.dk i nyt lyst og lækkert design

Vores nye hjemmeside har set dagens lys. Efter et stort arbejde igennem vinteren med overvejelser om design, struktur, data og overførsel af hjemmesideindhold kan Miljømærkningen nu byde sine besøgende velkommen til en lysere, lækrere og mere brugervenlig hjemmeside.

Læs mere
Svanemærket kantine
mandag 13-05-2013

Danmark har fået sin første svanemærkede kantine

Som den første virksomhed i landet har Dansk Standard, som Miljømærkning Danmark er en del af, nu en svanemærket kantine. Kantinen blev åbnet den 7.maj og kunne byde velkommen til sine medarbejdere som det første danske madsted, der har fået Svanemærket.

Læs mere
giver hånd
mandag 13-05-2013

Indkøb af rengøringstjenester - uden at give køb på miljøet

Hvordan køber en større virksomhed miljørigtig rengøring? Og hvorfor gør den det? Det giver konsulentvirksomheden Rambøll her sit svar på. Rambøll er nemlig en af de virksomheder, der arbejder målrettet med at integrere miljøhensyn i indkøb – også når det gælder rengøringstjenester.

Læs mere