Se de nyeste test af plejeprodukter

Svanemærket  Fem nye test af plejeprodukter viser, at Svanen er et nemt valg, hvis man vil undgå stoffer, der er kendte for at skade miljø og sundhed. De svanemærkede plejeprodukter klarer sig nemlig rigtig godt i testene. Desuden ligger de fleste af produkterne i den billige ende og kan købes i butikker lige rundt om hjørnet.

Svanemærket ansigtspleje

Forbrugerkemi: Test af skintonic den 11. april 2013

Forbrugerkemi har udpeget fire svanemærkede produkter – ud af fem – som gode miljøvalg blandt 11 skintonic-produkter. Seks produkter indeholdt stoffer som kan belaste miljøet, give allergi, eller som mistænkes for at påvirke hormonerne, for at kunne give kræft, være mutagene eller skade forplantningsevnen. Læs mere om testen.

Se flere svanemærkede produkter i samme kategori.

 

Forbrugerkemi: Test af afrensningsprodukter den 4. april 2013

Forbrugerkemi har undersøgt ti renseprodukter til huden. Fire af produkterne indeholdt ikke stoffer, der er klassificeret som miljøbelastende, stoffer der er klassificeret som allergifremkaldende, eller stoffer, der er på EU´s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende – og alle fire var mærket med Svanen! De resterende seks produkter indeholdt et eller flere problematiske stoffer. Læs mere om testen.

Se flere svanemærkede produkter indenfor samme kategori.

 

Forbrugerkemi: Test af dagcremer den 21. marts 2013

Forbrugerkemi har testet ni dagcremer. Fire ud af de fem bedste cremer i testen var mærket med Svanen. Læs mere om testen.

Se flere svanemærkede produkter i samme kategori.

 

TÆNK: Test af babycremer den 4. marts 2013

TÆNK har testet 26 babycremer. Svanen tillader hverken parfume, kendte allergifremkaldende konserveringsmidler eller planteekstrakter i produkter til babyer. De svanemærkede cremer lå derfor i top i testen. Læs mere om testen.

Se flere svanemærkede produkter i samme kategori.

 

Forbrugerkemi: Test af tandpasta – oktober-november 2012

For nogle måneder siden testede Forbrugerkemi 72 tandpastaer – tre ud af de syv bedste tandpastaer var svanemærket. Testen omfattede  57 til hele familien og 15 tandpastaer til børn. 11 tandpastaer indeholdt parabener, mens kun syv tandpastaer var helt uden skadelige kemiske stoffer. Læs mere om testen på forbrugerkemi.dk og dr.dk/nyheder.

Se flere svanemærkede tandpastaer.