Nyhedsarkiv

Her kan du læse om alt, hvad der rører sig inden for miljømærkning. Det kan være nye forslag til kriterier, kampagnesamarbejder, produktnyheder og en oversigt over de nyeste test af miljømærkede varer. Tilmeld dig evt. vores elektroniske nyhedsbrev, der udkommer ca. en gang i kvartalet. 

Er du fra pressen. Se pressekontakt.

miljøvenlige julegaver
tirsdag 16-12-2014

Miljøvenlige julegaver

For at opfylde det ønske behøver du ikke at starte en større gør-det-selv-produktion. Det er heldigvis langt mere enkelt: Du skal blot gå efter produkter med Svanemærket og EU-Blomsten.

Læs mere
mandag 17-11-2014

Første ISS kantine bliver Svanemærket

Kantinen i Portland Towers i Nordhavnen har netop fået tildelt Svanemærket som bevis på, at økologi og miljøhensyn er i højsædet. Det er ISS Catering, der driver kantinen i det miljøcertificerede kontorhus, som er opført af NCC.

Læs mere
onsdag 05-11-2014

Svanemærket betaler sig

I dag fylder det nordiske miljømærke Svanen 25 år. Det er der god grund til at fejre for dansk erhvervsliv. En ny undersøgelse fra Nordisk Ministerråd viser nemlig, at virksomheder opnår mange fordele ved at svanemærke deres produkter og serviceydelser.

Læs mere
Statsministeriets kantine får Svanemærket
fredag 31-10-2014

Statsministeriets kantine får Svanemærket

Studie 10, som driver Statsministeriets kantine, tager teten og sørger for, at Statsministeriets medarbejdere med god samvittighed kan nyde et måltid mad, der er tilberedt under hensyntagen til miljøet. Miljømærkning Danmark håber, at flere vil følge efter. Det gavner miljøet og skærper samtidig driftsomkostningerne.

Læs mere
shampoo i haand
torsdag 18-09-2014

Vaskeaktive stoffer og miljørisici

P1 Morgen har omtalt en amerikansk undersøgelse, der viser, at hovedparten af de vaskeaktive stoffer fra vores husholdninger lever op til krav om bionedbrydelighed og dermed er uskadelige for miljøet. Men er Svanemærket og Blomstmærket så overflødigt? Nej, bestemt ikke! Her kan du læse hvorfor.

Læs mere