2 mio m2 svanemærket rengøring fra ISS

Endnu flere tusinde kvadratmeter i Danmark bliver rengjort af et svanemærket rengøringsselskab, når den store ISS Key Account Devision nu sender deres rengøringsmedarbejdere afsted med Svanen på rengøringsvognen.

rengøring industriel

Ud over ISS kan foreløbig fem andre rengøringsselskaber tilbyde svanemærket rengøring. Og det er ikke gjort med det, for også hele Gladsaxe Kommunes rengøringsløsning er svanemærket. I alt svarer det til at ca. otte tusinde rengøringsfolk hver dag bliver sendt på arbejde i Svanens tjeneste.

ISS´ Key Account division kan nu tilbyde mange af deres største kunder svanemærket rengøring - rengøring der lever op til skrappe miljø- og kvalitetskrav og sikrer medarbejderne gode arbejdsforhold. 
 
Som led i en grøn strategi har ISS nu hævet miljøbarren. Den division, der tilbyder rengøring til firmaets største kunder er nu blevet certificeret med Svanemærket. Divisionen rengør dagligt ca. 2 mio. m2.

Skrappe krav med helhedsperspektiv

Det er Miljømærkning Danmark, der står for certificering af Svanemærket. Miljømærket er et livscyklusmærke, hvor kravene er sat ud fra et helhedsperspektiv – der hvor miljøgevinsten bliver størst.

- ”Det gør naturligvis en stor forskel for både miljø og mennesker, at så stor en del af ISS nu yder en ekstra indsats for miljøet. Vi har gennemgået hele miljøbelastningen i detaljer, og med et kvalitetssystem følger divisionen nu Svanemærkets skrappe krav - uanset om det gælder at nedsætte forbruget af kemikalier, vand og CO2 eller at sortere og håndtere affald. Det er en flot præstation”, siger Martin Fabiansen, direktør i Miljømærkning Danmark

Svanemærket forpligter

- ”Det har været en omfattende proces at opnå certificeringen, og vi er stolte af nu at kunne tilbyde svanemærket rengøring til kunderne i vores ene Key Account division med store kunder. Med Svanemærket kan vi garantere vores kunder den bedst mulige rengøringsløsning, både når det gælder bæredygtighed og kvalitet”, siger Liselotte Panduro, divisionsdirektør for Key Account.

Med svanemærkningen af en Key Account division i ISS, forpligter virksomheden sig til løbende at arbejde for at blive en endnu mere miljøvenlig virksomhed med fokus på det gode arbejdsmiljø.