Nyhedsarkiv

RC Lib balm kit
onsdag 25-11-2015

Svanemærket gør-det-selv-læbepomade-kit

Mærk ingredienserne, rør i gryden, og kom på krukke. Rudolph Care har netop lanceret et nyt produkt, LIP BALM KIT made by me, så børn og kreative sjæle kan opleve glæden ved at fremstille deres egen læbebalsam. Sættet er det første af sin slags, som både er svanemærket og økologisk certificeret.

Læs mere
Nyhed
torsdag 19-11-2015

Store forventninger til udbudsloven

Inden udbudsloven blev vedtaget, spurgte vi nogle af de virksomheder, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, om deres forventninger til udbudsloven. Fælles for de mange svar var forventningen om, at loven vil gøre det nemmere for offentlige indkøbere at vælge miljørigtige løsninger, og at den vil betyde mere gennemsigtig dokumentation for at leve op til skrappe miljøkrav. Vi bringer her tre citater.

Læs mere
Udbudslov
torsdag 19-11-2015

Nemmere for det offentlige at købe grønt

Den nye udbudslov, som Folketinget netop har vedtaget, gør det muligt for offentlige indkøbere at kræve miljømærkede produkter. Det betyder, at det bliver lettere for kommuner at mindske energiforbruget og fravælge skadelig kemi i fx daginstitutioner, skoler og plejehjem. Samtidig bliver udbud lettere og mere gennemskuelige for både indkøbere og virksomheder.

Læs mere
nyhed
tirsdag 17-11-2015

Stor interesse for svanemærkede boliger

Det var temaet på den konference, som NCC Construction og Miljømærkning Danmark afholdt onsdag den 4. november for arkitekter og investorer i byggebranchen. Der var stor interesse for svanemærkede boliger.

Læs mere