Svanemærket gør-det-selv-læbepomade-kit

Mærk ingredienserne, rør i gryden, og kom på krukke. Rudolph Care har netop lanceret et nyt produkt, LIP BALM KIT made by me, så børn og kreative sjæle kan opleve glæden ved at fremstille deres egen læbebalsam. Sættet er det første af sin slags, som både er svanemærket og økologisk certificeret.

RC Lib balm kit

I sættet finder du alle ingredienser, krukker, gaveposer, klistermærker samt vejledning til, hvordan du fremstiller læbepomaderne. Der er nok til fire pomader i æsken, så du kan fx lave en til dig selv og tre til julegaver.

Det er Andrea Elisabeth Rudolph og hendes datter, der har udviklet produktet:

”I Rudolph Cares Laboratorium laver vi alle vores cremer fra bunden. Der er noget helt særligt over det sted. Det er som en magisk legeplads, hvor alting kan ske. Jeg elsker at gå rundt her, føle på ingredienserne og kigge med i gryderne. Det samme gør min datter Isolde, som ofte har leget med. Vi elsker at lave noget sammen – og finde på ting. Senest har vi haft gang i panden, afprøvet opskrifter og testet på egne læber – og Isolde har tegnet tegninger til æsken. Resultatet er LIP BALM KIT made by me,” fortæller Andrea Elisabeth Rudolph, der står bag Rudolph Care-produkterne.

Skrappe krav til plejeprodukter

Med svanemærket lever LIP BALM KIT made by me op til en række skrappe krav. Svanemærkede læbeplejeprodukter må nemlig ikke indeholde MI eller andre stoffer, der er klassificeret som allergifremkaldende. De må heller ikke indeholde parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Sættet er desuden uden parfume.

LIP BALM KIT made by me kan købes via Rudolph Cares webshop og hos Rudolph Cares forhandlere.