Nyhedsarkiv

kosmetikprodukter
torsdag 29-10-2015

Ny kampagne fra Miljøstyrelsen om kosmetikregler

Alle kosmetiske produkter, der findes på det danske marked – og i resten af EU – skal leve op til kosmetikforordningen. Det gælder også, hvis man er eller ønsker at blive certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten. En ny kampagne fra Miljøstyrelsen sætter fokus på, hvilken rolle man har, hvis man producerer, importerer eller forhandler kosmetik – og hvilke regler man skal leve op til.

Læs mere
Netværk for Miljømærket indkøb
onsdag 28-10-2015

Netværk har fordoblet andel af miljømærkede indkøb på to år

13 store private virksomheder har en klar kurs mod et mere bæredygtigt samfund. En ny afrapportering fra virksomhederne i Netværk for Miljømærket indkøb viser nemlig, at netværket på kun to år har fordoblet andelen af miljømærkede produkter og serviceydelser til driften. På nogle områder har de endda været med til at sikre en enorm stigning i udbuddet af produkter og tjenesteydelser, der er mærket med Svanemærket eller EU-Blomsten.

Læs mere
Rudolph Care nomineret til Børsens Gazelle 2015
onsdag 28-10-2015

Rudolph Care nomineret til Børsen Gazelle 2015

Der er salg i miljøvenlig hudpleje. I hvert fald for Rudolph Care, der sælger svanemærkede luksus-skønhedsprodukter. Successen har været støt stigende over de senere år, og nu kvitterer Børsen med en nominering til årets Gazelle pris.

Læs mere