Neutral vinder CSR pris

Neutral modtog i onsdags en bæredygtighedspris for deres bæredygtighed og CSR-indsats i udviklingslande. Prisen er CSR Awards 2015´s ”abroad prize”.

Neutral.com vinder csr pris

Juryens begrundelse for at kåre Neutral lyder:

”Neutral er en CSR-frontløber i en vanskelig branche. Ved at være til stede på produktionsstederne sørger de for at sikre bæredygtighedsstandarderne og overføre viden til leverandørerne. Neutrals palet af certificeringer dækker samlet set over bæredygtighed i fuld skala. Virksomheden har bevist, at også små virksomheder kan være dagsordensættende og succesfuldt implementere de højeste bæredygtighedsstandarder i deres værdikæde”.

Miljømærkning Danmark ønsker Neutral stort tillykke!

Blomstmærkede tekstiler

Neutrals certificeringer tæller bl.a. EU-Blomsten, som er det ene af Danmarks to officielle miljømærker. EU-Blomsten ser på hele produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs - til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Tekstiler med EU-Blomsten fremmer økologisk bomuld, og kvaliteten er god. Kemikaliekrav sikrer, at det færdige produkt ikke indeholder skadelige kemikalier, og at det færdige produkt har belastet miljøet mindst muligt i produktionen.

Læs mere om CSR Award 2015 her: http://www.csrfonden.dk/csr-awards/csr-prizes/csr-abroad-prize.aspx