Mød Svanemærket på Kulturnatten i København

Svanemærket skåner naturen – den 9. oktober bliver det også en del af kulturen…

stemningsbillede fra kulturnatten

Fredag den 9. oktober byder Kulturnatten i København i tråd med tidligere år på et væld af oplevelser for både børn og voksne.

Vil du gerne blive klogere på Svanemærket og deltage i konkurrencer om lækre, svanemærkede præmier til voksne og børn – lige fra plejeprodukter til møbler? Så kig forbi Miljømærkning Danmarks stand på Kulturnatten.

Du finder os i Nordisk Ministerråds telt i indre by. Her byder vi indenfor til en god snak og sætter en masse lækre, svanemærkede præmier til dig og dit hjem på højkant i en konkurrence.

Du får også mulighed for at gå på opdagelse på vores nye interaktive hjemmeside miljømærkdithjem.dk, som fortæller dig, hvorfor det er en god idé at bo sammen med Svanemærket og EU-Blomsten, som er Danmarks to officielle miljømærker. Den viser dig samtidig vej til det enorme udvalg på mere end 12.000 produkter og serviceydelser, der er mærket med Svanemærket eller EU-Blomsten.

På vores stand er du selvfølgelig også meget velkommen til en snak med en af vores medarbejdere om, hvordan Svanemærket gør det enkelt for dig både skåne natur og miljø, spare på jordens ressourcer – og passe på dig selv og dine nærmeste. Og hvis børnene vil have en godnathistorie med hjem, er vi leveringsdygtige i et par historier om miljø- og klimaheltene Svante & Maggie. 

Læg vejen forbi! Vi glæder os til at se dig.

Læs mere om kulturnatten