Nyhedsarkiv

Änglamark fryseposer
søndag 18-12-2016

Du kan nu vælge svanemærkede fryseposer

Änglamark har netop lanceret de første svanemærkede fryseposer i Danmark. Når du vælger svanemærkede fryseposer, er du bl.a. med til at spare på jordens ressourcer og vise omtanke for fremtidens klima.

Læs mere
Hotel
torsdag 15-12-2016

To svanemærkede hoteller i top 25

Verdens største rejsewebsite, Tripadvisor, har kåret de 25 bedste hoteller i Danmark. Kåringen er baseret på brugernes anmeldelser – og to svanemærkede Scandic-hoteller er med på listen over de rejsendes favoritter.

Læs mere
produkt
torsdag 15-12-2016

Ny svanemærket pelsplejeserie fra Änglamark

Vi har gode nyheder til dig og din hund – Änglamark har nemlig lanceret en serie med 4 svanemærkede pelsplejeprodukter. Produkterne bliver de første af sin slags i danske dagligvarebutikker. I fremtiden bliver det altså nemt for miljøbevidste hundeejere at vælge plejeprodukter, der lever op til skrappe kemikaliekrav – og dermed er bedre for både miljøet og menneskets bedste ven.

Læs mere
Kvadrat
onsdag 07-12-2016

Hos Kvadrat går EU-Blomsten og cirkulær økonomi hånd i hånd

Et nyt Advisory Board, der består af 12 erhvervsledere, skal rådgive regeringen om cirkulær økonomi og dermed øge virksomhedernes indtjeningsmuligheder, minimere miljøpåvirkningen og fremme en bedre anvendelse af ressourcerne. Et af medlemmerne er Anders Byriel, der er CEO i tekstilvirksomheden Kvadrat, som bl.a. bruger EU-Blomsten til at tilpasse sig et mere cirkulært marked.

Læs mere
babytextiler
onsdag 07-12-2016

Snart kan man svanemærke babyprodukter med tekstil

Nu bliver det snart muligt at svanemærke fx barnevogne, pusleunderlag, autostole og babylifte. Til glæde for danske småbørnsforældre; næsten 6 ud af 10 vil nemlig være mere interesseret i at købe en barnevogn, hvis den er svanemærket. Nordisk Miljømærkning har netop sendt forslag til kriterier for babyprodukter med tekstil i høring.

Læs mere