Nyhedsarkiv

Gladsaxe svanemærket kantine
mandag 24-10-2016

Gladsaxe først med en svanemærket kommunal kantine

Til glæde for medarbejdere og miljø blev Gladsaxe fredag den 30. september Danmarks første kommune, der har en svanemærket kantine. Gladsaxe Kommune har brugt de nye muligheder i udbudsloven til at få svanemærket kantine.

Læs mere
Efteraarskampagne_kurv_closeup
mandag 03-10-2016

Miljø og sundhed vejer tungt i danskernes indkøbskurv

Ifølge en ny undersøgelse fra YouGov foretrækker danskerne produkter, der belaster miljøet mindst muligt, og som er gode for sundheden. Derfor skal kampagnen ”Dit valg i dag betyder alverden i morgen” være med til at øge danskernes kendskab til Svanemærket og EU-Blomsten – og til det store udbud af miljømærkede varer.

Læs mere
Danskerne_foretraekker_butik
mandag 03-10-2016

Danskerne foretrækker butikker med et stort udvalg af miljømærkede varer

Næsten hver 2. dansker mener, at det betyder meget for dem, at deres supermarked har et stort udvalg af miljømærkede varer. Det viser en ny undersøgelse, som YouGov har foretaget for Miljømærkning Danmark. Undersøgelsen viser også, at hver 4. dansker ind imellem er nødt til at handle i flere supermarkeder for at få alle de miljømærkede varer, som de gerne vil have.

Læs mere
Efteraarskampagne_konkurrencer_FB
mandag 03-10-2016

Vind lækre præmier på Facebook

Vil du vinde lækre, miljømærkede præmier? Så følg med på vores Facebook-side i oktober, hvor vi skyder en ny konkurrence i gang hver uge. Du kan blandt andet vinde luksus hårplejeprodukter fra Rudolph Care eller et hotelophold med gourmetmiddag på hotel The Mayor, i Aarhus.

Læs mere
Efteraarskampagne_nyhed_detail
søndag 02-10-2016

13 butikskæder bakker op om ny kampagne

Miljømærkning Danmark har skudt gang i kampagnen ”Dit valg i dag betyder alverden i morgen”, og opbakningen er større end nogensinde før. Det betyder, at du kan møde kampagnen i hele 13 butikskæder i oktober.

Læs mere