Vind lækre præmier på Facebook

Vil du vinde lækre, miljømærkede præmier? Så følg med på vores Facebook-side i oktober, hvor vi skyder en ny konkurrence i gang hver uge. Du kan blandt andet vinde luksus hårplejeprodukter fra Rudolph Care eller et hotelophold med gourmetmiddag på hotel The Mayor, i Aarhus.

Efteraarskampagne_konkurrencer_FB

I de kommende uger får du muligheden for at deltage i konkurrencer om lækre, miljømærkede præmier. Hver tirsdag i oktober sætter vi nemlig gang i en konkurrence på Facebook-siden Jeg køber svanemærkede produkter.

Her kan du blandt andet vinde luksus hårplejeprodukter fra Rudolph Care eller et sæt lunt uldtøj fra Joha. I den sidste kampagne-konkurrence sætter vi et weekendophold for to på højkant. Her kan du vinde to overnatninger inkl. en lækker 4-retters gourmetmiddag på The Mayor i Aarhus. 

Konkurrencerne er en del af kampagnen ”Dit valg i dag betyder alverden i morgen”. Kampagnen sætter blandt andet fokus på, hvorfor miljømærkerne er et bedre valg for både miljøet og for dig – og skal være med til at øge kendskabet til enorme udvalg af miljømærkede produkter og serviceydelser. Udvalget er nemlig større end de fleste tror:

Svanemærket findes for eksempel også på elektriske produkter. Derfor er vi glade for at kunne udlodde endnu en ugepræmie, nemlig en all-in-one printer fra Brother

Kender du vores Facebook-side?

Der er allerede flere end 40.000 Facebook-brugere, der følger med på miljømærkernes Facebookside. Ved at synes godt om siden får du bl.a. mulighed for at:

  • Øge dit kendskab til udvalget af miljømærkede produkter
  • Få mere information om Danmarks officielle miljømærker
  • Få inspiration til en mere miljømærket hverdag
  • Deltage i konkurrencer
  • Få nyheder om miljø og sundhed

Følg os på Jeg køber svanemærkede produkter